Kategoriler
Soru Cevap

HTC HD mini Açılmıyor

Sizin sorunuz:

Sponsorlu Bağlantılar

[question] Htc hd mini vodafone ekranı takılı kalıyor, açılmıyor telefon. Power+ses+-bastım geri döndüremedim. vodafone kaybolmuyor. [/question]

Bizim cevabımız:

Merhaba;

Bu gibi durumlar sadece sizin telefonunuzda değil bütün telefonlarda olma ihtimali olan durum. Mesela daha önce yaşadığım bir sorundan bahsedeyim. Samsung Galaxy Young (GT-S6310) telefon açılırken Samsung yazısı geçtikten sonra ekrana model yazısı (Samsung Galaxy Young GT-S6310) geliyor ve öylece kalıyordu. Çözüm olarak bana işletim sisteminin yeniden yüklenmesi gerekiyor dediler.

HTC HD mini Açılmıyor vodafone

Ama bunu götürdüğüm telefoncu yapamadı ve Samsung bayisine götürmemi istediler ama ben götürmedim. Sizinde büyük ihtimalle aynı şey olabilir. İşletim sistemi yeniden yüklenmesi gerekebilir. Sizin telefonun işletim sistemi Microsoft Windows Mobile 6.5.3 Professional. Bunu yükleyebilirler mi onu bilmiyorum.

Alternatif Çözüm;

Ben sorunumu şu şekilde çözdüm. Ekran takılı iken telefonu kapatmadım ve o şekilde şarjı bitene kadar kaldı. Şarjı bittikten sonra kendiliğinden kapandı. Daha sonra bilgisayardan şarja takıp açtığımda sanki hiçbir şey olmamış gibi telefon açıldı. Telefon fabrika ayarlarına sıfırladım ve kullanmaya başladım. Ama 2-3 ay sonra aynı şey yine oldu ve bu kez sorunu çözemedim. Samsung servise de götürmedim. Telefon öylece duruyor. Umarım sizin sorununuz çözülür.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com