Kategoriler
Mobil

HTC One M8 Türkiye’de Ön Siparişte

HTC One M8 Türkiye’ye Geliyor

Birçok yeni özelliği ile gelen ve halen Türkiye’de satışa sunulmayan HTC One M8 için ön siparişler alınmaya başlandı. HTC One M8 tanıtıldığında büyük heyecan uyandıran ve Türkiye’ye gelmesi merakla beklenen HTC One M8 için ön sipariş fiyatları da belli oldu. HTC One M8 2.499 TL.

7 Nisanda Türkiye’de

Tayvanlı HTC’nin, geçtiğimiz hafta Londra’da düzenlediği etkinlikte tanıttığı akıllı telefonu One M8 ülkemizde ön siparişe sunuldu. Turkcell’in başlattığı ön sipariş sürecinde cihaz 2499 TL’den satışa sunulacak. Türkiye lansmanı 7 Nisan’da yapılacak olan cihazın HTC tarafından belirlenecek olan fiyatı, tüketiciler tarafından çok merak ediliyor. Turkcell cihazı sadece ön siparişe sunmakla kalmadı birde One M8’e özel bir kampanya hazırladı.

Sponsorlu Bağlantılar

HTC One (M8) özellikleri

Kampanyaya göre 6 Nisan tarihine kadar ön sipariş veren kişiler Turkcell online mağazasında kullanabilecekleri 100 TL hediye çeki ve kumanda işlevi göre HTC Fetch Anahtarlık hediyelerine sahip olacak. Ülkemize 2000 – 2200 TL bandında gireceği tahmin edilen One M8’in Turkcell tarafından belirlenen ön sipariş fiyatının bu bandın üzerinde, 2500 TL olması kullanıcıları şaşırttı. Türkiye’de satılacak perakende cihaz fiyatının 7 Nisan’da yapılacak olan One M8 Türkiye lansmanında belirleneceğini hatırlatmakta fayda var.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com