Kategoriler
İnternet Ne & Nasıl

İnstagram Siyah Ekran Sorunu ve Çözümü

İnstagram Siyah Ekran Sorunu ve Çözümü

instagram siyah ekran sorunu yaşayan birçok instagram kullanıcısı var. Sizde onlardan birisi iseniz canınız oldukça sıkılıyordur. Bu sorun, genellikle herhangi birisinin hikayesini izlemek istediğinizde veya bir fotoğrafa filtre uyguladıktan sonra yaşanmaktadır. Bu sorunlarda “instagram hikaye siyah ekran sorunu, instagram video siyah ekran sorunu, instagram stories siyah ekran sorunu” şeklinde çözüm arayışlarını ortaya çıkarıyor. Şimdi gelelim instagram siyah ekran sorununun çözümüne.

Sponsorlu Bağlantılar

İnstagram Siyah Ekran Sorununun Çözümü

instagram Siyah Ekran Sorunu ve Çözümü
instagram Siyah Ekran Sorunu ve Çözümü

Bu sorunu çözmek için birden fazla ihtimal olduğu için aşağıdaki ihtimaller sırası ile denemeniz gerekiyor.

1 – Telefonunuzda / tabletinizde güncelleme olup olmadığını kontrol edin.

2 – İnstagram uygulamasının güncellemesi olup olmadığını kontrol edin. Bunun için uygulama mağazasına (Google Play, App Store v.b.) girip İnstagram uygulamasını bulup açın.

3 – Telefonunuzun / tabletinizin saat ve tarih bilgilerini kontrol edin. Yanlış ise düzeltin.

Sponsorlu Bağlantılar

4 – İnstagram uygulaması için önbellek temizliği yapın. Bunun için “Ayarlar > Uygulamalar > İnstagram > Depolama” yolunu izleyin (Telefonların ve tabletlerin çoğunda bu yol geçerlidir).

5 – Video veya resimlerinizi yeniden yüklemeye çalışın.

6 – Cihazınızın internetinin veya bağlandığınız kablosuz ağın (Wi-Fi) sinyal gücünü kontrol edin. Eğer internet bağlantınız çok düşü ise yine bu sorun yaşanabilir.

7 – İnstagram uygulaması ile ilişkili/bağlı olan 3. parti uygulamalar varsa bunları telefonunuzdan / tabletinizden kaldırın.

8 – Bilgisayardan instagram.com adresine hesabınız ile giriş yapın ve izin verdiğiniz bütün uygulamaların izinlerini kaldırın.

Yukarıdaki çözüm yöntemlerinden birisi çok büyük bir ihtimalle işe yarayacaktır. İnstagram sorunları hakkında daha fazla yardım için “İnstagram Resmi Destek Sayfasını” ziyaret edebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com