Kategoriler
İnternet Ne & Nasıl

Instagram’da “Profilime Kimler Bakmış” Virüsü Nasıl Silinir?

Instagram’da “Profilime Kimler Bakmış” Virüsü Nasıl Silinir?

Instagram’da “profilime kimler bakmış” virüsü birçok insanın müzdarip olduğu bir durum. Instagram gibi bütün sosyal medya platformlarında kullanıcıların hesaplarını ele geçirmek ve bu hesaplar üzerinden de başka hesapları ele geçirmek için “profilime kimler bakmış, beni takip etmeyi bırakanlar, beni engelleyenler” gibi merak uyandıran paylaşımlar yapılmakta. Kullanıcılar da bu paylaşımlara tıklayarak tuzağa düşmüş oluyorlar.

Sponsorlu Bağlantılar

Instagram’da “Profilime Kimler Bakmış” Virüsü Nasıl Temizlenir?

İlk olarak bilgisayarınızdan https://www.instagram.com/ adresine girin ve hesabınız ile giriş yapın. Şimdi ilk yapmanız gereken şey şifrenizi kırılması zor karakterler kullanarak değiştirmek. Yani hem rakam, hem küçük harf hem büyük harf hemde /-* gibi işaretler kullanın.

Instagram'da Profilime Kimler Bakmış Virüsü Nasıl Silinir
Instagram’da Profilime Kimler Bakmış Virüsü Nasıl Silinir

Şifrenizi değiştirdikten sonra “Ayarlar > Uygulamaları yönet” yolunu izleyin. Ya da internet tarayıcının adres (URL) bölümüne https://www.instagram.com/accounts/manage_access/ adresini yapıştırın. Bu bölümde hesabınız ile ilişkili bütün uygulamaları kaldırın.

Sonraki zamanlarda ise sizlere tavsiyemiz hiçbir uygulamaya Instagram hesabınız ile giriş yapmayın ve ilişkilendirmeyin.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com