Kategoriler
Ne & Nasıl

İOS 7’de iTunes Store Açılmıyor Problemi (Sorunu)

İOS 7’de iTunes Store Hatası

İOS 7’nin bir diğer hatası ise Apple’ın müzik ve film satın alma servisi iTunes Store servisinin açılmaması. Bu işletim sistemini kullanıyorsanız sizinde başınıza gelebilir. Yani eğer iTunes Store’a giremezseniz şaşırmayın. Birçok kullanıcı bu uygulamaya girmek için cihazını kapatıp açsada bu işe yaramamakta. iTunes Store uygulamasına girmek için yapmanız gerekenler şunlardır. En azından denemeye değer bir kaç işlem;

Sponsorlu Bağlantılar

İlk olarak ana ekran tuşuna iki defa tıklayarak görev yöneticisini açıpiTunes Store uygulamasını kapatın. Daha sonra ana ekranda bulunan Müzik uygulamasını açın ve sol üst tarafta bulunan “Mağaza” butonuna tıklayın. Bu işlemlerden sonra iTunes Store uygulamasında çökme sorunu yaşamayacaksınız. iOS 7‘de uygulamaların anlık bildirimlerinin, bildirim merkezinde görünmemesi ve cihazda gözle görünür yavaşlama sorunlarını maalesef ki cihazı sıfırlamadan el ile çözmek mümkün değil.

itunes-store

Cihazınızı sıfırlamak için; iTunes 11.1 sürümünü bilgisayarınıza indirin. Daha sonra bilgisayarınıza bağlı olan iPhone veya iPad‘inizi “Geri Yükle” seçeneğini kullanarak sıfırlayın. Bu sıfırlama işleminden önce “Yedek” almayın sakın unutmayın. Sizlerle paylaştığımız iOS 7 sorunların haricinde daha farklı sorunlar ile karşılaşıyorsanız, bunları bize bildirebilirsiniz. Eğer el ile çözülebilecek bir sorun ise çözümünü paylaşarak haberi güncelleyeceğiz.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com