Kategoriler
Ne & Nasıl

iOS 9 Jailbreak Nasıl Yapılır?

iOS 9 İçinde Jailbreak Çıktı

iOS işletim sisteminin 3. parti yazılımlara izin vermemesinden dolayı iPhone, iPad veiPod touch kullanıcıları  Jailbreak ismini verdikleri bir işlem ile iOS cihazlarını daha özgür bir şekilde kullanmaktalar. Tabi bu işlemi yaparsanız cihazınızın garanti dışı kalacaktır. iOS 9 çıkmadan önce iOS 9’da Jailbreak işlemine gerek kalmayacağı, Apple’ın 3. parti yazılımlara izin vereceği haberleri çıkmıştı ama bu konuda henüz bir gelişme yok ve daha önceki iOS sürümlerinde olduğu gibi iOS 9 içinde Jailbreak çıktı. iOS 9 işletim sistemindeki bir açıklığı bulan geliştiriciler bu sayede Jailbreak işlemini yaptılar. Buradan indireceğiniz Jailbreak aracı iOS 9 ve iOS 9.0.2 sürümleri için. Ayrıca bu Jailbreak’in çalıştığı Apple modelleri iPod touch, iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 6, iPhone 6s, iPad mini 2, iPad mini 3, iPad mini 4, iPad, iPad Air, ve iPad Air 2.

Sponsorlu Bağlantılar

iOS 9 için Jailbreak İNDİR

iOS 9 Jailbreak Yapma

Öncelikle “Ayarlar > iCloud > iPhone’umu Bul” yolunu izleyerek buradaki seçeneği pasif yapın. Sonrasında “Ayarlar > Parola” yolunu izleyerek “Parolayı Kapat” seçeneğine dkunun. Daha sonra yukarıdaki linkten indirdiğiniz programı yönetici olarak açın ve iOS cihazınızı bilgisayara bağlayın.

ios 9 Jailbreak yapma

 

Sonrasında ise indirdiğiniz programda “Start” tuluna basıp bekleyin. İşlem yapılırken iOS cihazınız kapanıp açılacaktır. İşlem bittikten sonra iOS cihazınızda Cydia isimli uygulama göreceksiniz. Bu uygulamaya girin ve güncellemelerin bitmesini bekleyin.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com