Kategoriler
iOS Özel

İOS İçin Aksiyon ve Macera Oyunu – Tom Raider

Tomb Raider Artık İOS da

Çok uzun süre önce çıkan Tom Raider oyununun PC, Xbox 360, Play Station 3 platformları için yeni versiyonu bu yıl piyasaya çıktı. Yeniden ve farklı bir hikaye ile karşımıza çıkan Tom Raider oyunu bu kez İOS işletim sistemli cihazlar için geldi.

Sponsorlu Bağlantılar

Yeni Hikaye Yeni Tom Raider

İlk olarak 1996 yılında PC platformunda boy gösteren Tomb Raider oyunu oyun severlerin büyük beğenisini kazanmıştı. O zamanlar oyunun yayımcısı olan Eidos, Tomb Raider’ın bir anda popüler olmasından sonra bu oyunu bir seri haline dönüştürmüş ve yeni oyunlarını birçok platforma taşımıştı. Bir zamanların efsanevi oyun telefonu Nokia N-Gage için de geliştirilen Tomb Raider, günümüze ayak uydurdu ve gelişmiş mobil platform için yeniden uyarlandı.

tom raider ios

Zamanına damgasını vuran oyunları mobil platformlara uyarlamasıyla bilinen SQUARE ENIX firması, Tomb Raider 1 (Klasik) oyununu iOS platformunda oyun severlerin beğenisine sundu. Nostaljik grafikleri korunarak sadece dokunmatik ekranlar için kontrolleri optimize edilen Tomb Raider oyunu, herkesin oynaması içini App Store’da çok uygun bir fiyata satılıyor. Orjinal Tomb Raider konusuna sahip olan oyunu iOS 7 yazılımı yüklü iPhone, iPod Touch ve iPad’iniz için 1,79 TL karşılığında buradan satın alabilirsiniz.

NOT: OYUN MAĞAZADAN KALDIRILDIĞI İÇİN BENZER OYUNLARA YÖNLENDİRİLECEKSİNİZ.

Oyunu İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com