Kategoriler
iOS

iOS İçin Veli Bilgilendirme Uygulaması – MEB E-OKUL

iOS İçin Veli Bilgilendirme Sistemi

Eğer çocuğunuz varsa ve okula gidiyorsa bu haberi mutlaka okuyun. Siz veliler için Milli Eğitim Bakanlığı tarafından geliştirilen veli bilgilendirme sistemi sayesinde okula giden çocuğunuz ile ilgili her türlü bilgiye iOS işletim sistemli akıllı telefon ve tabletinizden ulaşabileceksiniz.

Çocuğunuzun başta sınav sonuçları olmak üzere sınav tarihleri, devamsızlıkları, karne notları, ders programları gibi birçok bilgiye iOS cihazlar için geliştirilmiş veli bilgilendirme sistemi uygulamasından öğrenebilecekler. MEB tarafından geliştirilen Mobil Veli Bilgilendirme Sistemi ile veliler, çocuklarının, Bakanlığın Bilgi Hizmetleri Veritabanı’nda bulunan eğitim bilgilerine iOS cihazları üzerinden ücretsiz olarak ulaşabilecek.

Sponsorlu Bağlantılar

Veli Bilgilendirme Sistemi MEB E-OKUL mobil

Çocuğunuzun Okul İle İlgili Bütün Bilgiler Burada

Türkiye’deki resmi ve özel tüm örgün eğitim kurumlarındaki 16 milyondan fazla öğrenci ve velileri, iOS işletim sistemine sahip tüm mobil cihazlardan, 7 gün 24 saat Mobil Veli Bilgilendirme Sistemi’ni kullanabilecek. Mobil Veli Bilgilendirme Sistemi uygulamasını App Store (itunes.apple.com) uygulama mağazasından ücretsiz olarak indirilebilirsiniz.

iOS Akıllı Telefon ve Tabletten Sisteme Giriş Nasıl Yapılır?

Sisteme giriş yapmak için önce öğrencinin TC Kimlik No ve okul numarası yazılıyor. İlk kez giriş yapıldığında velinin karşısına, rastgele seçilmiş öğrenci fotoğrafları geliyor. T.C. kimlik numarası, okul numarası yazıldıktan sonra öğrencinin fotoğrafı seçiliyor. Daha sonra velinin karşısına güvenlik için bir soru geliyor.

Soruya doğru cevap verildiğinde sisteme giriş yapılabiliniyor. Sistem sayesinde veli, öğrencinin sınav ve proje bilgilerine, notlarına, haftalık ders çizelgesine, devam ve devamsızlık bilgisine, nakil takip işlemlerine, merkezi sınav işlemlerine, merkezi yerleştirme işlemlerine, okul duyurularına, okuduğu kitaplara kadar ihtiyaç duyduğu tüm diğer bilgilere anlık olarak ulaşabiliyor.

iOS İçin MEB E-OKUL İndir Download

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com