Kategoriler
iOS Özel

iPad İçin Ücretsiz En İyi Fotoğraf Düzenleme Uygulamaları

iPad İçin Ücretsiz En İyi Fotoğraf Düzenleme Uygulamaları

iPad için ücretsiz en iyi fotoğraf düzenleme uygulamaları birçok insan için önemli bir konu. Profesyonel bir şekilde fotoğraf düzenleme yapmak isteyenler daha küçük ekranlı iPhone telefonlar yerine iPad tabletleri tercih etmek isteyebilirler. Özellikle kalem sayesinde istediğiniz dokunuşları gerçekleştirebilirsiniz. Peki App Store’da en iyi fotoğraf düzenleme uygulamalarını nasıl bulacağız? Zira App Store’da belki de yüzlerce benzer uygulama mevcut.

Sponsorlu Bağlantılar

Profesyonel olarak resim düzenlemem isteyenlerin ihtiyaç duyacakları özellikler güzelleştirme, lekeleri yok etme, yüksek kaliteli filtreler, güçlü araçlar, farklı desenler, canlı arka planlar. İşte bu özelliklere sahip uygulamaları denemelisiniz. Bizler bunları bir araya getiriyoruz.

iPad İçin Ücretsiz ve Profesyonel Fotoğraf Düzenleme Uygulamaları

iPad İçin Ücretsiz En İyi Fotoğraf Düzenleme Uygulamaları

Adobe Photoshop Express

iPad Fotoğraf Düzenleme- Adobe Photoshop Express
Adobe Photoshop Express

Adobe Photoshop Express uygulaması ücretsiz ve mutlaka ismini duymuşsunuzdur. İstediğiniz görüntüleri kesip başka resimlere ekleyebilirsiniz. Katman mantığı ile çalışan uygulama ile düzenlediğiniz resimleri .JPG, .PNG, .arw (SONY), .cr2 (CANON), .crw (CANON) v.b. formatlarda kaydedebilirsiniz.

Adobe Photoshop Express İndir

PicsArt Photo Editor & Collage

iPad Fotoğraf Düzenleme- PicsArt Photo Editor & Collage
PicsArt Photo Editor & Collage

PicsArt Photo Editor & Collage isimli uygulama popüler bir uygulama olup yüzlerce yüksek kaliteli filtrelere sahip. Ayrıca ihtiyaç duyabileceğiniz neredeyse bütün düzenleme ve süsleme araçları mevcut. Ayrıca birçok fantastik ve harikta arka planlarda var. Uygulama, ücretsiz olarak yayınlamakta.

PicsArt Photo Editor & Collage İndir

PhotoGrid – Video & Pic Editor

iPad Fotoğraf Düzenleme- PhotoGrid - Video & Pic Editor
PhotoGrid – Video & Pic Editor

PhotoGrid – Video & Pic Editor uygulaması hem ücretsiz hemde yüzlerce fantastik düzenleme araçlarına sahip. Zaten App Store’daki en iyi kolaj uygulamalarından birisi. Üstelik bu uygulamada arka plan için müzik ekleme seçeneğinizde var.

Sponsorlu Bağlantılar

PhotoGrid – Video & Pic Editor İndir

Blur Photo Editor

iPad Fotoğraf Düzenleme- Blur Photo Editor
Blur Photo Editor

Blur Photo Editor ücretsiz bir uygulama ve adından da anlaşılacağı gibi uzman olduğu alan arka plan bulanıklaştırma. Büyüteç ve fırça kullanma seçeneği işleri oldukça kolaylaştırıyor.

MOLDIV – Photo Editor, Collage

iPad Fotoğraf Düzenleme- MOLDIV - Photo Editor, Collage
MOLDIV – Photo Editor, Collage

MOLDIV – Photo Editor, Collage uygulaması ücretsiz olarak yayınlamakta. 100’den fazla ülkede en popüler uygulama olan bu uygulama, hem güçlü bir fotoğraf düzenleme uygulaması hemde profesyonel bir kolaj yapma uygulaması. 10’dan fazla tema ve 150’den fazla filtre ile aradığınız her şeyi bulacaksınız. Farklı arka planlar, komik görünümler, etiketler, 16 fotoğrafa kadar kolay yapma, fotoğrafları albüm, dergi veya poster gibi görüntüleme gibi daha birçok özellik bu uygulamada.

MOLDIV – Photo Editor, Collage İndir

PicLab – Photo Editor

iPad Fotoğraf Düzenleme- PicLab - Photo Editor
PicLab – Photo Editor

PicLab – Photo Editor isimli uygulama ücretsiz olarak sunulmakta. 50’in üzerinde etkileyici filtre ve standart resim düzenleme araçları işinizi fazlasıyla görecek. Ayrıca çizim araçları da var. Şekiller, kenarlıklar, skinler, ışıklar, kaplamalar diğer dikkat çeken özellikler.

PicLab – Photo Editor İndir

piZap Photo Editor

iPad Fotoğraf Düzenleme- piZap Photo Editor
piZap Photo Editor

piZap Photo Editor uygulaması ücretsiz bir uygulama ve kendine has bir tarzı var. Uygulamayı kullandığınızda ne demek istediğimizi anlayacaksınız. Özellikle kendine has metin efektleri, yazı tipleri ve metin baloncukları çok hoş. Canlı filtreler, arka planlar, çerçeveler, kenarlıklar, kolaj yapma diğer özelliklerden.

piZap Photo Editor İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com