Kategoriler
Mobil

iPhone 4 iOS 7.1 ile Hız Kazandı

iPhone 4 Kullanıcılarına Müjde

iOS 7 işletim sistemi yayınlandıktan sonra bazı sorunlar yaşayan iPhone kullanıcıları bu sorunları bir takım güncellemellerle gidermeye çalıştılar. Bu sorunlardan birisi de iPhone 4 model de yaşanan performans düşüklüğü idi. Yani iPhone 4 kullanıcıları telefonlarının yavaşladığı bildirmişlerdi. Bu sorun iOS 7.1 il sona erdi.

iOS 7.1 ile Daha Hızlı iPhone 4

iOS 71. işletim sistemi çıktıktan sonra bu sorunun giderildi. Geçtiğimiz eylül ayında kullanıcıların beğenisine sunulan iOS 7, iOS sürümleri arasında resmen bir devrim yaptı. Yeni tasarım ve özellikler sunan iOS 7’le birlikte iPhone 4 kullanıcılarından şikayetler yükseldi.

Sponsorlu Bağlantılar

iPhone 4 ve iOS 7.1

Birçok iPhone 4 sahibi cihazlarının yavaşladığını ve tepki vermediğini dile getirmişti. iOS 7’nin yeni Siri’si, AirPlay, saydamlık efekti, geçiş efektleri gibi birçok özelliği de iPhone 4’te pek işe yaramamıştı. Dün akşam yayınlanan 7.1’le birlikte bir takım sorunlar düzeltilmiş gözüküyor. Ars Technica’ya göre de performans artışı var. Bazı uygulamalar hızlanmış durumda. Site tarafından 6.1.3, 7 ve 7.1 arasındaki fark bir performans tablosunda da sunuldu.

iOS 7.1 ve iPhone 4

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com