Kategoriler
Ne & Nasıl

iPhone 8 Ekran Görüntüsü Alma

iPhone 8 Ekran Görüntüsü Alma Yöntemleri

iPhone 8 model telefonda ekran görüntüsünü almak oldukça basit bir işlem. iPhone 8 telefonun ekran görüntüsünü almanın tek yolu var. O da tuş kombinasyonlarını kullanmak. Bu da oldukça basit bir işlem.

Sponsorlu Bağlantılar

iPhone 8 Tuş ile Ekran Görüntüsü Alma

Öncelikle iPhone 8 telefonunuzda ekran görüntüsü almak istediğiniz ekranı açın. Sonrasında ise “Güç” tuşu ile “Ana Ekran (Home)” tuşuna aynı anda basın ve bir süre bekleyin. Böylece iPhone 8 telefonunuzda ekran görüntüsü almış olursunuz.

Zaten ekran görüntüsü alındığı zaman fotoğraf çekerken çıkan sese benzer bir ses çıkacaktır ve ana ekranın sol alt kısmında ekran görüntüsünü göreceksiniz.

iPhone 8 ekran görüntüsü alma

iPhone 8 Ekran Görüntüsü Nereye Kaydedilir?

iPhone 8 model bir telefonda ekran görüntüsü her zaman Galeriye kaydedilir. Galeriye girdiğiniz zaman burada almış olduğunuz ekran görüntülerini görebilirsiniz.

iPhone 8 Ekran Videosu Kaydetme

iPhone 8 akıllı telefonda ekrandaki işlemlerin videosunu çekmek için önceden ekstra bir uygulamaya ihtiyacınız vardı. Ama iOS 11 ile gelen bir özellik ile artık uygulamaya ihtiyacınız yok. Uygulama yüklemeden iPhone 8 telefonunuzda nasıl ekran videosu çekeceğinizi öğrenmek için BURAYA tıklayın.

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com