Kategoriler
iOS Özel

iPhone ve iPad için En İyi Kamera Uygulamaları

iPhone ve iPad için En İyi Kamera Uygulamaları

Bazı iPhone ve iPad kullanıcılarının en büyük hobileri fotoğraf çekmektir. Güzel bir an veya güzel bir manzara gördüklerinde fotoğraf makinesi yerine iPhone ve iPad cihazlarını çıkarırlar. Peki iPhone ve iPad cihazların kameralarının kalitesini beğeniyor musunuz? Ya da özellikleri sizler için yeterli mi? Eğer cevabınız hayır ise o zaman aşağıdaki kamera uygulamalarına göz atın.

Sponsorlu Bağlantılar

iOS İçin Profesyonel Fotoğraf Çekme Uygulamaları

iPhone ve iPad için En İyi Kamera Uygulamaları
iPhone ve iPad için En İyi Kamera Uygulamaları

VSCO

Ücretsiz olarak yayınlanan VSCO uygulaması çok yönlü bir uygulamadır. Fotoğraf yakalama, düzenleme ve paylaşma seçeneklerinin hepsi tek bir arayüzde toplanmıştır. Özellikle karanlık ortamlarda en iyi sonucu elde edersiniz.

VSCO uygulaması
VSCO uygulaması

VSCO İndir

Snapseed

Ücretsiz olarak yayınlanan Snapseed uygulaması, belki en iyi uygulama değil ama iPhone ve iPad cihazınızda fotoğraf çekerken size pozlama ve renk ayarları konusunda en iyi seçenekleri sunar. Ayrıca fotoğraftaki belli bir bölgeyi otomatik olarak değiştirmenize imkan verir. Google tarafından geliştirilen bu uygulamanın beyaz dengesi, doygunluk, kırpma, boyut, kontrast ve rotasyon ince ayarı gibi özellikleri de var.

Snapseed uygulaması
Snapseed uygulaması

Snapseed İndir

Manual – RAW Camera

Ücretli olarak yayınlanan Manual – RAW Camera isimli uygulama özellikle iOS 8 sürümünden sonra çıkmış en iyi uygulamalardan. Fotoğraf çekmeden önce ayarları kendiniz ayarlayabiliyorsunuz. Hoşunuza gidecek daha birçok özellikleri daha var.

Manual – RAW Camera uygulaması
Manual – RAW Camera uygulaması

Manual – RAW Camera İndir

LightTrac

Ücretli olarak yayınlanan bu uygulama ile ışık şartlarını en iyi şekilde belirleyebilirsiniz. Uygulama, Ay’ın ve Güneş’in yörüngelerini izleyerek sizi yönlendiriyor. Yani çekeceğiniz fotoğrafın en iyi zamanlamasını öğrenmek için bu uygulamaya ihtiyacınız var.

Sponsorlu Bağlantılar
LightTrac uygulaması
LightTrac uygulaması

LightTrac İndir

ProCamera

Ücretli olarak sunulan ProCamera isimli uygulamanın en iyi özelliği fotoğraf çekmeden önce önizlemenize izin vermesi. Ayrıca fotoğraf çektikten sonra da bir çok ayarı değiştirme imkanı sunar. Bir diğer önemli özelliği VividHDR özelliği. VividHDR ile iPhone ve iPad cihazınızın HDR mod çalışmasını artırır. Gece çekimlerinde de oldukça iyi.

ProCamera uygulaması
ProCamera uygulaması

ProCamera İndir

Camera+

Ücretli olarak yayınlanan Camera+ uygulaması, standart kamera ayarlarını manuel olarak ayarlamanıza izin verir. VSCO uygulaması gibi karanlık ortamlarda en iyi sonucu elde edersiniz. Ayrıca ISO ayarlarını ve deklanşör hızını da değiştirebilirsiniz.

Camera+ uygulaması
Camera+ uygulaması

Camera+ İndir

ProCam 5

Ücretli olarak sunulan ProCam 5 uygulaması, bir diğer önemli uygulamalardan birisi. Abartılı olacak şekilde çok sayıda filtre ve özelliklere sahip. Kontroller konusunda seçeneğiniz oldukça fazla. Arayüz ise son derece basit. Böylece benzer uygulamalara göre daha kullanışlı diyebiliriz.

ProCam 5 uygulaması
ProCam 5 uygulaması

ProCam 5 İndir

Camera Plus: Frame The Moments

Çok düşük bir ücret ile sunulan Camera Plus: Frame The Moments isimli bu uygulama, sizi memnun edecek bir diğer kamera uygulamasıdır. En üst düzey kamera uygulaması olmasa da bu eksiklikleri unutturacak birçok özelliğe sahip. Uygulamanın makro, normal ve uzak şeklinde 3 adet pozlama seçeneği mevcut. Üstelik odaklama konusunda çok iyi. Fotoğraf çekmeyi sevenlerin kesinlikle seveceği bir uygulama.

Camera Plus: Frame The Moments uygulaması
Camera Plus: Frame The Moments uygulaması

Camera Plus: Frame The Moments İndir

Pro HDR

Düşük bir ücret ile yayınlanan Pro HDR uygulaması adından da anlaşılacağı gibi HDR konusunda oldukça iyi. Basit ve kullanışlı bir arayüze sahip. Çok sayıda özelleştirme seçenekleri de mevcut. Bunlardan bazıları uygulama, kırpma, bir zamanlayıcı ayarlama, dijital yakınlaştırma, basit bir ızgara yerleşimi ekleme v.s.

Sponsorlu Bağlantılar
Pro HDR uygulaması
Pro HDR uygulaması

Pro HDR İndir

Deneyimlerinizi yorum bölümünden bizlerle paylaşırsanız memnun oluruz.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com