Kategoriler
Mobil

Kablosuz Şarj Aleti Nokia Lumia 930 da!

Lumia 930 Kutusundaki Sürpriz

Nokia’nın en son duyurduğu akıllı telefonlardan olan Nokia Lumia 930 modelini sizlere daha önceki duyurmuş ve teknik özellikleri, fiyatı hakkında yazımızda bilgilendirmiştik. Eğer sizde Nokia Lumia 930 model akıllı telefon almak isterseniz sizi de bir sürpriz bekliyor. Lumia 930’un kutusunu açtığınız zaman fazladan bir aksesuar göreceksiniz. Ama bu aksesuar bundan böyle standart olacak.

Kutusunda Kablosuz Şarj Aleti Var

Nokia’nın geçtiğimiz günlerde Build 2014 etkinliğinde tanıttığı yeni amiral gemisi Lumia 930, kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Nokia cihazın kutusuna bir de sürpriz koymayı planlıyor. Kablosuz şarjı standart hale getirmek isteyen şirket, dünyanın büyük bir bölümünde bu aksesuarı kutu içeriğine dahil edecek. Nokia bunu daha önce Amerikalı operatör AT&T ile birlikte denemiş, ve ikili ABD’de ki kablosuz şarj kullanım oranını hatırı sayılır seviyede arttırmayı başarmıştı.

Sponsorlu Bağlantılar

Nokia Lumia 930 özellikleri fiyatı

Kablosuz Şarj Aletleri Standart Olacak

Haziran ayında satışa çıkması planlanan cihazın, ülkemizdeki kutu içeriğinde kablosuz şarj cihazı bulundurup bulundurmayacağı henüz kesinlik kazanmış değil. Ancak dünyanın bir çok yerinde satılan Lumia 930’ların kutusunda bulunacak olan bu aksesuarın ülkemizde satılan cihazlarla da geleceği tahmin ediliyor. Kablosuz şarj olabilme teknolojisi bir çok üst düzey akıllı telefonda bulunuyor. Ancak kablosuz şarj cihazları yaygınlaşmadan telefonlarımızın kablosuz şarj olmasına imkan yok.

Başta Nokia olmak üzere bir çok teknoloji üreticisi kablosuz şarjı standart hale getirmeye çalışıyor. Oturduğunuz bir kafede, kütüphanede yada başka bir yerde telefonunuzu masaya bıraktığınız anda şarj olmaya başlaması, akıllı telefonların güç ihtiyaçlarının giderek arttığı günümüzde hayatı kolaylaştırabilecek özellik olarak karşımıza çıkıyor. Bunların hepsi kablosuz şarj teknolojisinin yaygınlaşması ile olacak.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com