Kategoriler
Ne & Nasıl Özel

Kalp İşareti ( ♥ ) Nasıl Yazılır?

Kalp İşareti ( ♥ ) Yazma (Klavye-Bilgisayar)

Kalp işareti ( ♥ ) yazma normal şartlar klavyede tek bir tuşla yazılan bir karakter değildir. Ama bu kısayolu yok anlamına gelmiyor. Daha çok gençlerin kullanacağı kalp işareti (♥) aşıkların vazgeçilmezi diyebiliriz. Ama bunun için tuş kombinasyonunu veya bilgisayarın işaretler bölümünü kullanmanız gerekir. Çünkü Kalp işareti (♥) için klavyede bir tuş var.

Sponsorlu Bağlantılar

Klavyede Kalp İşareti (♥) Kısayolu

Bilgisayarınızın klavyesi ile Kalp işaretini (♥) yazman için Alt tuşuna basılı tutarak Numlock bölümündeki 3 rakamına basmanız gerekir. Yani Alt+3 (Numlock) kombinasyonu size Kalp işaretini yazdırır. Bu şekilde Word, Excel, Powerpoint, Not Defteri, Notepad+++, Paint gibi programların yanı sıra Facebook, İnstagram, Twitter gibi sosyal medya hesaplarınızda da Alt+3 tuşları ile Kalp işaretini (♥) yazabilirsiniz.

Kalp İşareti klavyede nasıl yazılır
Kalp İşareti klavyede nasıl yazılır

Kalp işaretinin (♥) diğer kısayolları ise şöyle;

1 – U+2665 (Unicode – ASCII kodu)

Eğer kısayolu kullanmayacaksanız o zaman kullandığınız programın ya da Windows’un işaretler bölümünde bu işareti (♥) kopyalayıp yazı yazdığınız programa yapıştırmanız gerekir.

Kalp işareti (♥) nasıl yazılır, Kalp işareti (♥) hangi tuşla yazılır, Office programlarda (word, excel, powerpoint v.b.) Kalp işareti (♥) nasıl yapılır, Kalp işareti (♥) ASCII-Unicode kodu nedir gibi sorulara cevap vermeye çalıştık.

Sponsorlu Bağlantılar

“Kalp İşareti ( ♥ ) Nasıl Yazılır?” için bir yanıt

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com