Kategoriler
Ne & Nasıl

LG X Screen İnterneti Paylaşıma Açma ve Kapatma(Hotspot)

LG X Screen Modem Olarak Kullanma

Diğer Android akıllı telefonlarda olduğu gibi LG X Screen akıllı telefonda modem olarak kullanılabilir. Yani LG X Screen telefonunuzun internetini başka bir telefondan, tabletten yada bilgisayardan kullanılabilirsiniz. Yani telefonunuz bir modem görevi görür. Peki bu nasıl oluyor?

Sponsorlu Bağlantılar

LG X Screen Wi-Fi Hotspot Açma / Kapatma

Bu özelliğe Wi-Fi Hotspot özelliği denir ve LG X Screen telefonunuzu bir modem gibi kullanabilmek için bu özelliği açmanız gerekir. Bunun için;

1 – “Ayarlar” bölümüne girip “Ağlar” sekmesine geçin. Sonrasında “İnternet paylşm oluşturma > Wi-Fi hotspot > Wi-Fi bağlantı noktası ayarla” yolunu izleyin. Böylece karşınıza güvenlik ayarlarını yapacağınız ekran gelecektir.

2 – Bu ekranda “Wi-Fi Adı (SSID)” bölümüne diğer cihazların göreceği adı yazın. Hemen altındaki “Broadcast SSID” seçeneği açık olsun.

3 – Bir alttaki Güvenlik bölümünde “WPA2 PSK” yazısına dokunun.

Sponsorlu Bağlantılar

4 – Sonrasında “Şifre” bölümüne şifrenizi yazın.

5 – Ekranın en altındaki “Kaydet” butonuna dokunun.

Böylece modemlerde olduğu gibi LG X Screen telefonumuzun wifi adını ve şifresini belirlemiş olduk. Buraya kadar olan işlemler ilk defa bu işi yapacaklar içindir. Sonrasında Wi-Fi Hotspot özelliğini aktif etmek için;

A – “Ayarlar” bölümüne girip “Ağlar” sekmesine geçin. Sonrasında “İnternet paylşm oluşturma” yolunu izleyip “Wi-Fi hotspot” kutucuğunu açın.

İşiniz bittiğinde LG X Screen cihazınızda;

B – “Ayarlar” bölümüne girip “Tümü” sekmesine geçin. Sonrasında “İnternet paylşm oluşturma” yolunu izleyip “Wi-Fi hotspot” kutucuğunu kapatın.

Hepsi bu kadar.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com