Kategoriler
Oyun

Mass Effect: Andromeda Oyunu Tanıtıldı – Oyun Videosu Yayınlandı

EA Play’de Mass Effect: Andromeda Tanıtımı

Oyun severler uzun süredir Mass Effect serisinin yeni oyununu beklemekte idiler. Sonunda beklenen tanıtım yapıldı ve EA Play konferansında yeni oyun olan Mass Effect: Andromeda oyunu tanıtıldı. Oyunla ilgili 2 dakikalık bir de video yayınlandı. Yayınlanan video Mass Effect hayranlarına çok şey anlatmakta ve fikir vermekteler.

Sponsorlu Bağlantılar

Mass Effect: Andromeda Videosu Yayınlandı

Mass Effect: Andromeda oyunu için yayınlanan videoda oyunun oyun geliştiriciler tarafından nasıl geliştirildiği gösterilmekte. Bu sahnelerde dikkat çeken nokta geliştiriciler olduk.a modern grafikler kullanmaktalar. Dikkat çeken diğer bir nokta ise geniş bir haritaya yer verilmesi.

Mass Effect Andromeda Oyunu Tanıtıldı

Oyun Frosbite oyun motoru ile geliştirilmekte. Oyunda bir uzaylı oluyor ve uzay gemisi ile yolculuk yaparken Andromeda galaksisine düşüyorsunuz. Ayrıca videoda oyundaki uzaylı ırkları görmekteyiz. Geliştiriciler aksiyon tarzı ile rol yapma (RPG) tarzını güzel bir şekilde harmanlamışlar. Kesin bir açıklama olmaması ile birlikte büyük bir ihtimalle 2017 yılında oyun piyasaya çıkacak ve PC, Xbox One, PS4 platformlarına gelecek.

Mass Effect: Andromeda Tanıtım  Videosu

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com