Kategoriler
Oyun

Medal of Honor: Warfighter – PC İçin Savaş ve Aksiyon Oyunu

“Medal of Honor: Warfighter” Oyunu Bilgisi

Oyunu indirebilmeniz için satın al seçeneğiniz var. Oyun türü olarak Nişan, Tek Kişilik İlerlemeli olan oyunun çıkış tarihi 25 Ekim 2012. Windows İşletim sistemi için indireceğiniz bu oyunu oynayabileceğiniz platformlar PC – Xbox 360 – Play Station 3

Sponsorlu Bağlantılar

“Medal of Honor: Warfighter” Sistem Gereksinimleri

Windows İşletim Sistemi İçin Sistem Gereksinimleri;

Quad Core i5 3 GHz işlemci isteyen oyun için ayrıca Ram olarak 2 GB RAM (4 GB RAM – Vista/7) ihtiyacınız var. Ekran kartı 1 GB (GeForce GTX 560 yada üstü) olması gerekiyor ve bilgisayarınızın Hard diskinde 20 GB hard diskinizde boş alan olması gerekiyor. İşletim sistemi ise Windows Vista/7.

Medal Of Honor Warfighter

“Medal of Honor: Warfighter” Oyun Özellikleri

Electronic Arts imzasıyla satışa sunulan ve Frostbite 2 motoruna sahip olan Medal of Honor: Warfighter, First Person Shooter türünün iddialı oyunlarından birisi. Serinin önceki oyunlarına göre piyasaya sessiz sedasız giriş yapan oyun, gelen yeniliklerle birlikte rakibi Call of Duty serisine biraz daha yaklaşmış durumda. Çoklu oyuncu desteği ile ön plana çıkan oyun, çok daha hızlı bir oynanış sunuyor. Tekli oyuncu modu ise sık sık oyunun arasına giren sinematikler yüzünden heyecanı üst seviyede yaşamanıza engel oluyor.

“Medal of Honor: Warfighter” Video

“Medal of Honor: Warfighter” İndir Download Satın Al

“Medal of Honor: Warfighter” Resmi Sitesi (Official Site)

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com