Kategoriler
İnternet

Mobil için En İyi WhatsApp Alternatifleri

Mobil için En İyi WhatsApp Alternatifleri

Mobil için en iyi WhatsApp alternatifleri arıyorsanız vereceğimiz uygulamaları mutlaka deneyin. En popüler mesajlaşma uygulamasından ayrılmanızı sağlamak için değerli bir uygulama arıyorsanız mobil için en iyi WhatsApp alternatiflerine bir göz atın. Arkadaşlarınız ile iletişim halinde kalmak için WhatsApp’tan başka bir şey aklınıza gelmeyebilir. Bahsedeceğimiz bu alternatif uygulamalar, WhatsApp’ın sahip olduğu erişime sahip olmayabilir ancak en popüler mesajlaşma uygulamasını zorlu bir mücadeleye dönüştürecek özelliklere sahipler.

Sponsorlu Bağlantılar

Mobil Cihazlar İçin En İyi WhatsApp Alternatifleri

Mobil için En İyi WhatsApp Alternatifleri

Google Allo

Google Allo, güçlü bir mesajlaşma uygulamasıdır. Yerleşik Google Asistan ile her zaman yakındaki restoranlar, ünlü yerler, doğrudan uygulama içinden kitap bileti bulma imkanı sunan görevlere bağlı. Akıllı Yanıt, mesajlaşma deneyimini, tarihe dayalı yanıtlar önerdiği için çok büyük ölçüde artırır. Gizli mod, daha dikkatli iletişim kurmanızı sağlar.

Facebook Messenger

1000 milyon aktif kullanıcı ile Facebook Messenger, Facebook ve WhatsApp’ın hemen arkasındaki üçüncü popüler uygulama. Anında Video, Anında Oyunlar, Gizli Konuşma ve daha fazlası gibi son derece etkileyici özelliklerle dolu. Mesajlaşmayı harika bir deneyim haline getiriyor. Yetkili bir WhatsApp alternatifi arıyorsanız bunu ciddiye almalısınız.

Android ve iOS için indirebilirsiniz.

Line

Line, rakiplerinden bazıları kadar popüler olmayabilir ancak güvenilir mesajlaşma uygulamanızın kalitesini yakaladı. Bir sesli mesaj göndermek, görüntülü görüşme yoluyla iletişim kurmak veya mesajlaşmaya daha fazla heyecan katmak için en iyi komik etiketleri kullanmak isteyip istemediğinizi, görevinize mükemmel bir şekilde uyacak. Dahası, 200 kişiyle grup görüşmeleri yapmanıza izin verebilir. Ayrıca cep telefonlarına ve sabit hatlara düşük ücretle uluslararası arama yapabilirsiniz.

Android ve iOS için indirebilirsiniz.

Telegram

Telegram Messenger, WhatsApp klonu aramak için cazip. Telegram, en iyi WhatsApp alternatiflerinden biridir. Çünkü aynı şekilde görünüyor ve çalışıyor. Tabi ki sesli not özelliği olmaması gibi bazı eksiklikler var ama hızlı. Uygulama, mesajları merkezi olmayan sunuculardan size en yakın olanı seçerek gönderir ve bu da mesajları daha hızlı işlemesini sağlar.

Sponsorlu Bağlantılar

Android ve iOS için indirebilirsiniz.

WeChat

WeChat, Tencent’in milyonlarca insanı birbirine bağlamayı amaçlayan bir genç sohbet istemcisidir. Şaşırtıcı olmayan bir şekilde popülariteleri zaman içinde yükseldi. WeChat, geçmek için iyi bir alternatif olarak öne çıkıyor. WhatsApp gibi WeChat birçok cihaz için kullanılabilir.

Android ve iOS için indirebilirsiniz.

Viber

Viber, belki de en iddaalı alternatif. Görüntülü arama, anlık video mesajları gibi bir dizi önemli özellik ile zenginleştirilmiş, tam bir özgürlükle iletişim kurmanızı sağlar. Ayrıca gönderdiğiniz için pişman olduğunuz mesajları da silebilirsiniz. Uçtan uca şifreleme, mesajların gerekli korumayı almasını sağlar.

Android ve iOS için indirebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com