Kategoriler
Ne & Nasıl Oyun

Need for Speed (2016) Tam Ekran Yapma (Resimli Anlatım)

Need for Speed (2016) PC Oyunu Çıktı

Efsanevi araba yarışı oyunu Need for Speed yani nam-ı değer NFS oyununun 2016 versiyonu çıktı. Daha önce konsollar için çıkan oyun artık PC platformu içinde satışa çıktı. Şimdilik başarılı bir satış başarısı gösteren Need for Speed (2016) oyununda küçük bir sorun var. Sorun ise şu; oyunu oynarken oyun tam ekran olmuyor. Yani oyun pencerede oynanıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Need for Speed Tam Ekran Yapma

Bu sorun ile ilgili EA Sports henüz bir çözüm getirmiş değil. NFS hayranlarının bildiği gibi daha önce Need for Speed: Most Wanted gibi daha önceki sürümlerde de aynı sorun yaşanmıştı. Ama sizlere geçici olacak bir çözüm sunacağız.

Oyun içindeki ayarlardan “Full Screen” yapmak yada “Alt+Enter” tuş kombinasyonları işe yaramıyor. EA Sports, sorunun ne olduğu tespit edilir edilmez güncelleme ile sorunu çözeceklerini açıkladı ama bu güncellemenin ne zaman geleceği belirsiz. Sizlere birkaç işlem yapmanızı tavsiye edeceğiz.

1 – Öncelikle ekran kartınızı mutlaka güncelleyin. Eğer ekran kartınızın marka ve modelini bilmiyorsanız ücretsiz “SlimDrivers” programı ile bu işlemi yapabilirsiniz.

2-  Origin’den oyunu indirirken sorunsuz indiğinden emin olun. Eğer emin değilseniz “Repair” diyerek tekrar indirin.

Sponsorlu Bağlantılar

Eğer bu iki tedbire rağmen hala tam ekran sorunu yaşıyorsanız o zaman ekstra bir program ile bu sorunu çözebilirsiniz. “Fullscreenizer” isimli programı indirin ve kurun. Programı kurduktan sonra açın ve ekrandan Need for Speed oyununu seçip Fullscreenizer yazısına tıklayın.

need for speed 2016 tam ekran yapma-1

need for speed 2016 tam ekran yapma-2

need for speed 2016 tam ekran yapma-3

Hepsi bu kadar. Güncelleme gelene yada yeni bir çözüm çıkana kadar bu şekilde Need for Speed oyununu bu şekilde tam ekran oynayabilirsiniz. Ama bu işlemi oyunu her açtığınızda yapmak zorundasınız.

İyi Eğlenceler…

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com