Kategoriler
İnternet

Netflix’te Dizi ve Film İsteğinde Bulunma

Netflix’te Dizi ve Film İsteğinde Bulunma

Netflix’te dizi ve film isteğinde bulunma artık mümkün. Bilindiği gibi Netflix, dünya çapında çevrimiçi yayın yapan servislerden birisi. 115 milyondan fazla abonesi ile dünyanın en popüler servislerinden. Netflix abonelerinin daha çok yakından takip ettiği birçok orjinal Netflix dizi ve filmlerin yanı sıra satın aldığı dizi ve filmler de bulunmakta. Ama bunlar her ülkede farklı kütüphanelerde sunulmakta. Ayrıca Netflix’in yayınladığı dizi ve filmler sürekli olarak kütüphanede kalmıyor. Bir süre sonra yeni dizi ve filmler eskilerin yerini alıyor. Ama Netflix’in abonelerine güzel bir jesti de var. O da aboneler Netflix’ten yayınlanmasını istedikleri dizi ve filmi isteyebilirler. Yani dizi ve film isteğinde bulunabilirler.

Sponsorlu Bağlantılar

Netflix’te Yayınlanmasını İstediğiniz Dizi ve Film Talep Etme

Bunun için Netflix sitesinde ayrı bir bölüm açmış. Aşağıdaki bağlantıdan bu siteye girip yayınlanmasını istediğiniz dizi ve filmlerin yayınlanmasını talep edebilirsiniz. Netflix’e en fazla 3 yapım isteğinde bulunabilirsiniz.

Netflix Dizi veya Film İsteme” için tıklayın.

Netflix'te Dizi ve Film İsteğinde Bulunma

Yukarıdaki sayfadan dizi veya film talebinde bulunabilirsiniz. Ama daha açıklayıcı olması açısından önerdiğiniz yapımın yanına hangi ülkede yayınlanmasını istediğinizi belirtmenizi öneririz. Yalnız istediğiniz yapımların platformda olup olmadığını kontrol edin. Ayrıca talep ettiğiniz yapımların yayın haklarının ülkenizde başka platformlara ait olup olmadığını da kontrol edin.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com