Kategoriler
Galeri

Nike Çorap Şeklinde Krampon Yaptı

Nike’dan Dev Adım

Spor Giyim markaları arasında ilk sıralarda yer alan Nike şirketi, tarihe damga vuracak bir krampon geliştirdi. Fakat bu krampon bildiğimiz kramponlardan değil. Çorap şeklinde geliştirilmiş bir futbol ayakkabısı. bu şekilde tasarlanmasının amacı ayak ile top arasındaki en iyi dengeyi kurabilmek.

Sponsorlu Bağlantılar

Kramponda Devrim

Nike Magista, Nike’ın Flyknit teknolojisinin kullanıldığı bir ayakkabı ve Nike, bu ayakkabının top ile ayak arasındaki en iyi dengeyi kurabilecek araç olduğunu iddia ediyor. Çünkü bu ayakkabı, ayağınıza adeta ikinci bir deri olarak yapışan, örgü tasarım üzerine kurulu. Bir nevi ayakkabının bir tarafı sert, diğer tarafı da örgü çorap misali ayağı sarıyor.

Nike Magista - Çorap şeklinde Krampon

Suya ve çamura karşı da dayanıklı. 4 yıllık araştırma geliştirme çalışmalarının bir ürünü olarak ortaya çıkan Magista, 2014 Dünya Kupası’nın yıldızlarından bir tanesi olabilir, zira bu turnuvaya yönelik olarak hazırlanan ve bir ürün. Tabii birden fazla farklı versiyonları bulunuyor. Bu versiyonlar, malzeme kalitesine göre ucuzda pahalıya doğru sıralanıyor. Ayakkabının en ucuz versiyonu, Nike Magista Orden isimli model. Bunun fiyatı 110 euro. İkinci sırada yer alan Magista Opus’un 220 ve ilk sırada yer alan Magista Obra’nın da 275 euro fiyat etiketi bulunuyor. Ürünlerin 29 Nisan itibarıyla ön siparişe açılması, 22 Mayıs itibarıyla da satışa sunulması bekleniyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com