Kategoriler
Mobil

Nokia Lumia 1320 Teknik Özellikleri ve Fiyatı

Nokia Phablet Telefon

Nokia’nın akıllı telefonlara geçiş sırasında Symbian işletim sistemi ile yaşadığı hayal kırıklığından sonra Windows Phone işletim sistemli Lumia akıllı telefonları ile kısa sürede toparlandı. Bir çok Lumia modeli çıkaran ve hepsinde de Windows Phone işletim sistemi kullanan Nokia son olarak 6 inç ekranı ile Phablet telefon kategorisine giren Lumia 1320 modelini çıkardı.

Sponsorlu Bağlantılar

Lumia 1320 Özellikleri ve Fiyatı

Toparlayacak olursak aynı ekran boyutuna sahip Lumia 1520’nin Lumia 1320’ye göre çok daha iyi bir telefon olduğunu kabul etmek gerek. Fakat fiyat açısından bakacak olursak, Lumia 1320 dengeli bir yapıda. Büyük ekranlı ve Windows Phone işletim sistemiyle çalışan bir cep arayanlar tarafından yakından incelenebilir. Lumia 1320’nin piyasa fiyatı ise 999 TL. Nokia Lumia ailesinin yeni üyesi Lumia 1320, ailesini büyük ekran cihazlarla genişletmeye devam ediyor. Daha önce Lumia 1520 ile “phablet” kategorisinde başarılı bir ceple karşımıza çıkan Nokia, hatırlayacak olursanız test merkezimizdeki yerini almıştı.

Nokia Lumia 1320 özellikleri fiyatı

Şimdi de Lumia 1520’nin ardından Nokia Lumia 1320’yi mercek altına aldık. Windows Phone 8 platformuyla eski güzel günlerine geri dönen Nokia, geçtiğimiz günlerde düzenlenen MWC 2014’te Android sürümüyle çalışan Nokia X’i gözler önüne serdi. Bunun yanında iki farklı ceple daha kullanıcılara Android işletim sistemi deneyimi yaşatacak olan Nokia, elbette ana platform olarak Windows Phone’dan şaşmayacak. Kaldı ki Windows Phone platformu her geçen gün gelişimini sürdürüyor. Son olarak Black güncellemesini alan Windows Phone, yakında Nokia’nın yeni cepleriyle Windows Phone 8.1 sürümüyle karşımıza çıkacak. Nokia Lumia 1320, Windows Phone 8 Black güncellemesiyle geliyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com