Kategoriler
Windows Phone

Nokia Lumia, Windows Phone Mağazayı Daha Güçlendirdi

Windows Phone Mağazası Lumia İle Daha Gelişti

Windows Phone uygulama mağazası bilindiği gibi ilk olarak Android ve iOS uygulama mağazalarına yetişme hatta geçme hedefinde. Bu konuda oldukça gelişme kaydeden Windows Phone uygulama mağazası Nokia Lumia serisi akıllı telefonlarda daha güçlendi ve gelişti. Bu doğrultuda bir de video yayınlandı.

Sponsorlu Bağlantılar

Nokia Lumia Gücüne Güç Kattı

Windows Phone uygulama mağazası her geçen gün gelişirken Lumia serisiyle platformun büyük ortağı durumunda olan Nokia da boş durmuyor. Windows cihazlarının uygulama alanında eksik olmadığını iddia eden şirket, kendi platformunu rakip Adroid ve iOS platformlarıyla karşılaştıran bir video yayımladı. Nokia Kanada’nın YouTube kanalına eklenen infografik videoda, Windows Phone platformunun en popüler mobil uygulamalara sahip olduğu vurgusu yapılıyor.

Windows Phone ve Nokia Lumia Uygulamaları

Windows Phone uygulama mağazasının 200 bine ulaşan uygulama sayısıyla hızla geliştiği belirtilirken, “flashlight” uygulaması örneği ile iOS ve Android gibi dev uygulama marketlerde doğru ve istenilen uygulamayı bulmanın zorluğuna da dikkat çekiliyor. Nokia’nın kendine özel uygulamalarının Lumia telefonları zenginleştirdiğine de değinilen videoda Facebook, Vine, Instagram gibi popüler uygulamaların hazır olduğu gösteriliyor.

Videonun son bölümü ise Windows Phone’lu Lumia’ların Android ve iOS’a karşı uygulama açısından üstünlüklerine ayrılmış durumda. Windows Phone’un rakiplerinde bulunmayan Office entegrasyonuna dikkat çekilirken, modern arayüzün “Canlı Kutucuk”ları da benzersiz bir özellik olarak öne çıkarılıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com