Kategoriler
İnceleme

Parking Car (Android) İnceleme

 

Sponsorlu Bağlantılar

Nedir? Ne İşe Yarar?

Parking Car isimli oyun arabanızı otoparktan çıkarmaya çalıştığınız bulmaca oyunudur.

Oyun oynarken beyninize egzersiz yaptırıyorsunuz.Bulmaca oyunu olduğu için hem boş vaktinizi değerlendiriyor hemde beyin jimnastiği yapıyorsunuz.

Parking Car Nasıl Oynanır?

Öncelikle oyunu ücretsiz bir şekilde indiriniz…

Oyunu Android 1.6 ve üzeri telefonlarda oynayabiliyorsunuz.Oyunda 4 farklı zorluk derecesi bulunuyor.”Easy” (kolay), “Normal”, “Hard” (zor) ve “Crazy” (çılgın) modları bulunuyor.Aşağıdaki resimde de göreceğiniz üzere modların yanında kaç bölüm olduğu da yazıyor.

Parking Car 1

Oyunu indirdikten sonra oyunu açın ve oyuna başlayın.Aşağıdaki resimde de göreceğiniz üzere arabanızı otoparktan çıkarmak için önünü açmanız gerekiyor.Otoparkta sıkışık halde bulunan kırmızı arabanızı çıkarmak için diğer arabaları kendi yönlerinde ile ve geri kaydırın.Kafanızı burada çalıştırıp doğru yolu bulmanız gerekiyor.

Parking Car 2

Yukarıdaki resimde göreceğiniz üzere sol üstte bir menü bulunuyor.Bu menüden, istediğiniz bölümü seçebilir, müziği açıp – kapayabilir ve ana menüsüne geri dönebilirsiniz.  Yine yukarıdaki resimde sağ menüde lamba ikonu bulunuyor.Bu lambaya dokunarak ipucu alabiliyorsunuz.Unutmayın yaptığınız her hareket sayılıyor ve bölümü kaç hareketle tamamladığınıza bakılıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Parking Car 4

Toplamda oyun içerisinde 2650 bölüm bulunuyor.Ayrıca oyun içerisinde 3 farklı tema da bulunuyor.Oyunda yeni temaları açabilmek için koleksiyon eşyaları toplamanız gerekiyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com