Kategoriler
Teknoloji

PayPal, Hindistan’da Teknoloji Yenilik Laboratuvarları Açtı

Chennai ve Bengaluru Şehirlerinde Yenilik Laboratuarları Açıldı

PayPal bugün Chennai ve Bengaluru’da iki Teknoloji İnovasyon Laboratuvarı başlattı. Bu, Hindistan’da PayPal tarafından yapılan ilk İnovasyon Laboratuarı. Dünya genelinde ise ABD ve Singapur’dan sonra üçüncü laboratuvar. Bu laboratuvarlar makine öğrenimi, yapay zeka, veri bilimi, penetrasyon testi, yazılım tanımlı radyolar ve kablosuz iletişim, VR/AR, bilgisayar görme ve temel robotik dahil olmak üzere çeşitli alanlardaki teknoloji yeniliklerini aktif biçimde destekleyecektir.

Sponsorlu Bağlantılar

Burada ayrıca tam sensör kiti, AlphaBot kiti, IoT kiti, Amazon Echo, 3D yazıcı ve daha fazlasına sahip Ahududu Pi gibi şirket çalışanlarıyla yaşamak ve uğraşmak için çeşitli donanım ve aygıtlar barındıracak.

Üretmek, Eğitmek ve Yenilik Temelleri Üzerine Kurulmuş

Şirket, “Bu laboratuarlar üç temel alana (üretkenlik, yenilikçilik ve eğitim) odaklanmış olarak oluşturulmuştur ve dünya genelinde PayPal için temel bir değer olan inovasyonu teşvik etmek için bir platform görevi görecektir. Nihai hedef, yeni ve gelişmiş teknolojileri inşa etmek ve onları arıtmak ve çalışanlar için bir dizi temayla meşgul olmak ve onları düşünmek için bir forum oluşturmaktır.” dedi.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com