Kategoriler
Oyun

PC İçin Nişancı (Tetikçi) ve Savaş Oyunu – Arma III

“Arma III” Oyunu Bilgisi

Oyunu indirebilmeniz için satın al seçeneğiniz var. Oyun türü olarak Nişancı – Tetikçi olan oyunun çıkış tarihi 12 Eylül 2013. Windows İşletim sistemi için indireceğiniz bu oyunu oynayabileceğiniz platformlar PC.

Sponsorlu Bağlantılar

İndirimli Oyun; 59,99 dolar olan “Arma III” oyunu store.steampowered.com oyun satış mağazasında %25 indirimle 44,99 dolardır.

“Arma III” Sistem Gereksinimleri

Windows İşletim Sistemi İçin Sistem Gereksinimleri;

Intel Core i5 2.8 GHz işlemci isteyen oyun için ayrıca Ram olarak 2 GB RAM (4 GB RAM – Vista/7) ihtiyacınız var. Ekran kartı 1 GB (GeForce GTX 560 yada üstü) olması gerekiyor ve bilgisayarınızın Hard diskinde 25 GB hard diskinizde boş alan olması gerekiyor. İşletim sistemi ise Windows Vista(SP2)/7(SP1).

arma 3

“Arma III” Nedir? “Arma III” Oyun Özellikleri

Bu devasa askeri sandbox oyununda gerçek bir savaş deneyimi yaşayın. PC’nin geniş bir tek kişilik ve multiplayer içerik, 20 taşıt, 40 silah ve sınırsız içerik yaratma imkânı sunan askerî oyun serisi geri döndü. Gerçekçi, özgün, açık… Arma 3 sizi savaşa gönderiyor.

Altis & Stratis: 290 km² büyüklüğündeki bir Akdeniz adasına yayılmış zengin ve detaylı savaş alanında düşmanlarınızı alt edin.

Sponsorlu Bağlantılar

Tek kişilik & multiplayer: Tek kişilik görevleri yerine getirerek askerî hayatı tecrübe edin. Eğitim bölümlerinde atış ve pozisyon alma yeteneklerinizi geliştirin. Bir birlik oluşturun ve multiplayer senaryolarda düşmanlarınıza karşı savaşın.

Silahlar & taşıtlar: 20’nin üzerinde kara, hava ve deniz taşıtı kullanın. 40’tan fazla silahtan istediğinizi seçin ve ekipmanınızı özelleştirin.

İçerik yaratma: Güçlü senaryo editörü ile kendi oyun tecrübenizi yaratmaya başlayın. Diğer oyuncuların da oynayabileceği modlar geliştirin, yaratıcı topluluğun bir parçası olun.

Yenilenmiş oyun motoru: Savaş alanında yeni, akıcı animasyonlar eşliğinde ilerleyin. Geliştirilmiş ses motoru, üst düzey simülasyon hissi sağlayan fizik motoru ve PhysX desteği ile savaşın yıkıcılığını hissedin.

Bölümlerden oluşan senaryo modu: Oyunun resmi senaryo modu 3 bölümden oluşmaktadır ve 2. ve 3. bölümler daha sonra ücretsiz DLC olarak sunulacaktır.

Sponsorlu Bağlantılar

“Arma III” Oyun Videosu


“Arma III” İndir Download Satın Al

“Arma III” Resmi Sitesi (Official Site)

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com