Kategoriler
Oyun

PC İçin Rol Yapma (RPG) Oyunu – Blackguards Demo

“Blackguards” Oyunu Bilgisi

Oyunun deneme versiyonunu yani demosunu indirebilirsiniz. Oyun türü olarak Klasik RPG olan oyunun çıkış tarihi 23 Ocak 2014. Daedalic Entertainment tarafından geliştirilen oyunun dağıtılmasını da yine Daedalic Entertainment üstlenmiş durumda. Windows İşletim sistemi için indireceğiniz bu oyunu oynayabileceğiniz platformlar PC.

Sponsorlu Bağlantılar

“Blackguards” Sistem Gereksinimleri

Windows İşletim Sistemi İçin Sistem Gereksinimleri;

Quad Core i5 2.4 GHz işlemci isteyen oyun için ayrıca Ram olarak 4 GB RAM ihtiyacınız var. Ekran kartı 896 MB (GeForce GTX 275 yada üstü) olması gerekiyor ve bilgisayarınızın Hard diskinde 20 GB hard diskinizde boş alan olması gerekiyor. İşletim sistemi ise Windows XP/Vista/7/8.

Blackguards

“Blackguards” Nedir? “Blackguards” Oyun Özellikleri

İlk önce karakter yaratarak başlıyoruz oyunumuza. Bu kısımda dış görünüşümüzü ve uzmanlığımızı seçiyoruz.Dış görünüş kısmını maalesef ki çok kısıtlı tutmuşlar ve beş tane önceden hazırlanmış tipten birisini seçme zorunda bırakıyor bizi, lakin orta uzunlukta güzel taranmış bir saç yanına da top sakallı bir tipleme var bununla avcı olup adınızı Robin Hood yapınca çok keyifli oluyor. Uzmanlıklar çok klasik olacak şekilde büyücü, savaşçı ve avcı üçlüsünden oluşuyor ve bunları iki ayrı yönde geliştirebiliyoruz.

Büyücü : Hasar vuran büyüler yönünde veya partimizin şifacısı olma yönünde gelişebilir.

Savaşçı : En önde kapı gibi durarak “Bağa vur bağa” diyerek bir elinde kalkan diğer elinde tek elle kullanılan silahıyla partiyi koruyabilir veya büyük silahlar kuşanarak bununla doğru orantılı hasarlar vererek düşmanları pert edebilir.

Sponsorlu Bağlantılar

Avcı : Eline okunu yayını alarak uzak mesafeden işini halledip, tuzaklar konusunda uzmanlaşabilir kısacası gözcü rolü edinebilir veya iki tane hançer veya kısa kılıç/balta gibi kesici delici silahlar aracılığıyla yakın mesafeden çok hasar yapan bir arkadaşa dönüşebilir.

“Blackguards” Oyun Videosu

“Blackguards Demo” İndir Download

“Blackguards” Resmi Sitesi (Official Site)

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com