Kategoriler
Oyun

PC İçin Strateji ve RPG Oyunu – Age of Wonders III

“Age of Wonders III” Oyunu Bilgisi

Oyunu indirebilmeniz için satın al seçeneğiniz var. Oyun türü olarak Strateji olan oyunun çıkış tarihi 31 Mart 2014. Triumph Software tarafından geliştirilen oyunun dağıtıcılığını da yine Triumph Software üstlenmiş durumda. Windows İşletim sistemi için indireceğiniz bu oyunu oynayabileceğiniz platform sadece PC.

“Age of Wonders III” Sistem Gereksinimleri

Windows İşletim Sistemi İçin Sistem Gereksinimleri;

Core 2 Duo 2.4 GHz işlemci isteyen oyun için ayrıca Ram olarak 4 GB RAM ihtiyacınız var. Ekran kartı 1 GB (GeForce 460 yada üstü) olması gerekiyor ve bilgisayarınızın Hard diskinde 10 GB hard diskinizde boş alan olması gerekiyor. İşletim sistemi ise Windows XP/Vista/7(SP1)/8.

Sponsorlu Bağlantılar

Age of Wonders 3

“Age of Wonders III” Nedir? “Age of Wonders III” Oyun Özellikleri

Bu oyundaki etkin kelime, yani oyunu açıklayan kelime, derinlik. Bu kullanım oyunu oynayan ve yazan herkesin ortak görüşü. Oyun seçeneklerle, hareket alanlarıyla, kaygı yaratması ve insanı korkutmasıyla ayrıca da oyuncuyla arasında duygusal bir bağ oluşturmasıyla öyle iyi kurgulanmış ki, sizi Tolkien romanı gibi içine çekiyor, ve masanın üzerinde dururken oynamadan edemiyorsunuz. Oyun fantasy öğesine eklediği Frostling, Lizardman ve Azrac gibi ırklarla da bir cesaret abidesi sergiliyor.

“Age of Wonders III” Oyun Videosu

“Age of Wonders III” İndir Download Satın Al

“Age of Wonders III” Resmi Sitesi (Official Site)

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com