Kategoriler
Oyun

PC İçin Zombi Öldürme ve Korku Oyunu – Dead Horde

“Dead Horde” Oyunu Bilgisi

Oyunu indirebilmeniz için satın al seçeneğiniz var. Oyun türü olarak Aksiyon olan oyunun çıkış tarihi 27 Temmuz 2011. Windows İşletim sistemi için indireceğiniz bu oyunu oynayabileceğiniz platformlar PC.

Sponsorlu Bağlantılar

İndirimli Oyun; 9,99 dolar olan “Dead Horde” oyunu store.steampowered.com oyun satış mağazasında %75 indirimle 2,45 dolardır.

“Dead Horde” Sistem Gereksinimleri

Windows İşletim Sistemi İçin Sistem Gereksinimleri;

Core 2 Duo 2.4 GHz işlemci isteyen oyun için ayrıca Ram olarak 2 GB RAM ihtiyacınız var. Ekran kartı 512 MB (GeForce 8800 yada üstü) olması gerekiyor ve bilgisayarınızın Hard diskinde 1 GB hard diskinizde boş alan olması gerekiyor. İşletim sistemi ise Windows XP/Vista/7.

dead_horde

“Dead Horde” Nedir? “Dead Horde” Oyun Özellikleri

Dead Horde, daha önce örneğini çok gördüğümüz izometrik kamera açısını kullanan, akın akın gelen ölüleri avladığımız türden bir oyun. Geldiğimiz herhangi bir bölgede ölüler üstümüze atlayacak şekilde, koşa koşa geliyor. Onları alt ettiğimizde bölge temizleniyor, kapı açılıyor ve diğer arenaya geçiyoruz. Genel olarak amacımız bunu yapmaktan ibaret. Kullandığımız silahı çeşitli seviyelere yükseltip (Hasar oranı, şarjör kapasitesi vs… gibi), başka silahlar alma imkanımız bulunuyor.

“Dead Horde” Oyun Videosu

“Dead Horde” İndir Download Satın Al

“Dead Horde” Resmi Sitesi (Official Site)

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com