Kategoriler
Ne & Nasıl

Samsung Galaxy Note 7 Gözler (İris) İle Açma

Samsung Galaxy Note 7 Telefonunuzu Gözünüz İle Açın

Bilindiği gibi üst seviye akıllı telefonlarda yeni bir güvenlik sistemi geliştirildi. Bu, İris yani göz tanıma sistemi. Gözz tanıma güvenlik sistemi Samsung Galaxy Note 7 model telefonda da var. Bu güvenlik kilidinin amacı en üst düzey güvenliği sağlamak. Dolayısıyla göz tanıma kilidi kullanıldığı taktirde telefonunuzu sizden izinsiz kimse açamaz. Yani telefonun ekranı kilitli iken telefonu açmak için telefona gözlerinizi göstermeniz yeterli. Peki Samsung Galaxy Note 7 telefona göz tanımayı nasıl ekleyebiliriz? Bunu yapmak aslında zor bir iş değil.

Sponsorlu Bağlantılar

Samsung Galaxy Note 7 İris (Göz Tanıma) Ekleme Nasıl Yapılır?

1 – Öncelikle menüden “Ayarlar” bölümüne girin.

2 – Daha sonra izlemeniz gereken yol “Kilit ekranı ve güvenlik > İrisler“.

3 – Sonrasında yüz ekleme ile ilgili yasal bir uyarı ekranı gelecek. Bu ekrandaki uyarıları dikkatlice okuyup “TAMAM” butonuna dokunun.

4 – Sonrasında ise Samsung Galaxy Note 7 telefonunuz eğer göz tanıma ile açılmazsa alternatif bir güvenlik adımı sunacak. Yani gözlerinizi telefona tuttuğunuzda telefon açılmazsa 2. bir güvenlik adımını belirlemenizi isteyecek. Bunlar Desen, PIN ya da Şifre.

5 – Eğer gözleriniz ile Samsung Galaxy Note 7 telefonunuzu açarken bir sorun olduğunda PIN ile açmayı seçerseniz sizden bir PIN kodu belirlemeniz istenecek. Sonrasında ise tekrar girerek onaylamanızı istenecek.

Sponsorlu Bağlantılar

6 – Artık göz tarayıcı ekleme bölümüne geldik. Bu bölümde talimatları dikkatlice okuyun ve yapın. Eğer gözlerinizi eklerken sorun oluşursa endişelenmeyin ve tekrar deneyin.

Böylece Samsung Galaxy Note 7 telefonunuzun ekran kilidini göz tanıma ile ayarlamış oldunuz. Artık telefonunuzu gözleriniz ile açabilirsiniz.

NOT: BU GÜVENLİK SİSTEMİNİ BAZI İNSANLAR FOTOĞRAF İLE AÇABİLDİKLERİNİ BELİRTMEKTELER. BU DURUMA DİKKAT EDİN.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com