Kategoriler
İnceleme

Samsung’dan 4 Çekirdekli Daha Büyük Bir Tablet – Samsung Galaxy Note Pro 12.2

Samsung’dan Yeni Galaxy Tablet

Özellikle akıllı telefonlarla müthiş bir çıkış yakalayan ve bunu çok iyi değerlendiren Samsung yine yeni bir ürünle hemde bir tablet ile karşımızda. Yepyeni bir tablet çıkarmaya hazırlanan Samsung, Galaxy Note Pro 12.2 isimli tabletin özellikleri aşağı yukarı belli oldu.

Samsung Galaxy Note Pro 12.2 Özellikleri

Güney Koreli şirketi yakından takip eden ve sadece onun haberlerini yayınlayan SamMobile’ın gün yüzüne çıkardığı Antutu test sonuçlarına baktığımızda, Samsung Galaxy Note Pro 12.2’nin (SM-P905) 34,261 puan aldığı ön görülüyor. Cihaz, 12.2 inç büyüklüğünde ve 2560×1600 piksel çözünürlüğünde ekrana sahip. Gücünü Qualcomm’un 2.3 GHz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemci barındıran Snapdragon 800 yonga setinden alan cihaz, 3 GB RAM’e sahip.

Sponsorlu Bağlantılar

Samsung Galaxy Note Pro 12-2

Arka tarafında 8 megapiksel çözünürlükte kameraya sahip olan Galaxy Note Pro 12.2, ön tarafında ise 2.1 MP’lik ikinci bir kameraya sahip. Android 4.4.2 KitKat ön yüklü olarak görüntülenen cihaz, en yeni TouchWiz arayüzüne sahip. Artık bütün detayları gün yüzüne çıkmış olan Galaxy Note Pro 12.2’nin, 24-27 Şubat tarihleri arasında Barselona’da düzenlenecek olan Mobil Dünya Kongresi’nde lanse edileceği tahmin ediliyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com