Kategoriler
İnceleme

Samsung Galaxy S Serisi – Galaxy S5 Geliyor!

Samsung Her Galaxy S Serisi Devam Ediyor

Samsung, Galaxy S ile başlattığı seride büyük ilgi gördü. Her çıkardığı modelde de biraz daha üstüne koyarak ilerliyor. Bildiğiniz gibi Samsung, Galaxy S’den sonra Galaxy S2, Galaxy S3 ve en son çıkardığı Galaxy S4 ile tavan yapmıştı. Özellikle Galaxy S4 büyük ilgi görmüş talebi karşılayamaz hale gelmişti. Birçok teknoloji mağazasında Galaxy S4 almak için sipariş veriliyordu.

Sponsorlu Bağlantılar

Galaxy S5 Geliyor

Şimdi sıra Galaxy S5’te. Gelen bilgiler şunu gösteriyor ki Samsung yine Galaxy S4’ün üstüne bir çok şey koymuş. Samsung’un sıradaki amiral gemisi modeli olması beklenen Galaxy S5 için yeni söylenti detaylar geldi. Koreli kaynakların verdiği bilgilere göre Samsung, Galaxy S4 satışa sunulalı daha 1 sene olmadan, Galaxy S5’i piyasaya sunmaya hazırlanıyor. Bunun da beklenenden daha erken bir satışa sunma politikası olacağı düşünülüyor. Endüstri kaynakları, önümüzdeki ocak ayı itibarıyla Galaxy S5’in üretimine başlanacağını, şubat veya mart ayında da satışa sunulacağını, üstelik yanında Galaxy Gear 2 akıllı saatin de olacağını iddia ediyor.

Samsung Galaxy S5

 

Hepsi bu kadarla da kalmıyor. Samsung, bu kez karşımıza iki farklı model çıkarabilir. Bildiğiniz gibi Apple, geçtiğimiz eylül ayında iPhone 5s ve 5c’yi çıkarmıştı. Bir tanesi parmak izi okuyucu, metal kasa ve 64bit işlemciye sahipken; diğeri de rengarenk, polikarbon bir tasarımla ön plana çıkıyordu. Benzer bir hamle, Samsung’dan da gelebilir. Söylentilerin devamında, Galaxy S5’te 64bit işlemci, 3GB RAM, 4000mAh batarya, 16MP kamera, 5 inç ve 560ppi değerde esnek ekran gibi detaylar var. Ve bir de tasarımdan bahsedilmiş. İşletim sistemi olarak da Android 4.4. KitKat’ın ismi geçiyor. Galaxy S5, metal ve plastik kasa tasarımlı olarak iki modelde kullanıcılara sunulabilir.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com