Kategoriler
Ne & Nasıl

Samsung Galaxy S8 Plus Yüz Tanıma Ekleme

Samsung Galaxy S8 Plus Sizi Görünce Açılsın mı?

Bilindiği gibi üst seviye akıllı telefonlarda yeni bir güvenlik sistemi geliştirildi. Bu, yüz tanıma sistemi. Yüz tanıma güvenlik sistemi Samsung Galaxy S8 Plus model telefonda da var. Bu güvenlik kilidinin amacı en üst düzey güvenliği sağlamak. Dolayısıyla yüz tanıma kilidini kullanıldığı taktirde telefonunuzu sizden izinsiz kimse açamaz. Yani telefonun ekranı kilitli iken telefonu açmak için telefona yüzünüzü göstermeniz yeterli. Peki Samsung Galaxy S8 Plus telefona yüzü tanımayı nasıl ekleyebiliriz? Bunu yapmak aslında zor bir iş değil.

Sponsorlu Bağlantılar

Samsung Galaxy S8 Plus Yüz (Yüz Tanıma) Ekleme Nasıl Yapılır?

1 – Öncelikle menüden “Ayarlar” bölümüne girin.

2 – Daha sonra izlemeniz gereken yol “Kilit ekranı ve güvenlik > Yüz Tanıma”.

3 – Sonrasında yüz ekleme ile ilgili bilgilendirme ekranı gelecek. Bu ekrandaki uyarıları dikkatlice okuyup “Devam” butonuna dokunun.

4 – Sonrasında ise Samsung Galaxy S8 Plus telefonunuz eğer yüz tanıma ile açılmazsa alternatif bir güvenlik adımı sunacak. Yani yüzünüzü telefona tuttuğunuzda telefon açılmazsa 2. bir güvenlik adımını belirlemenizi isteyecek. Bunlar Desen, PIN ya da Şifre.

5 – Eğer yüz tanıma ile Samsung Galaxy S8 Plus telefonunuzu açarken bir sorun olduğunda PIN ile açmayı seçerseniz sizden bir PIN kodu belirlemeniz istenecek. Sonrasında ise tekrar girerek onaylamanızı istenecek.

Sponsorlu Bağlantılar

6 – Artık yüz tanıma ekleme bölümüne geldik. Bu bölümde talimatları dikkatlice okuyun ve yapın. Eğer yüz tanıma işlemi sırasında bir sorun oluşursa endişelenmeyin ve tekrar deneyin.

Böylece Samsung Galaxy S8 Plus telefonunuzun ekran kilidini yüz tanıma ayarlamış oldunuz. Artık telefonunuza açarken telefonu yüzünüze tutmanız yeterli.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com