Kategoriler
Mobil

Samsung’tan Ekonomik Bir Akıllı Telefon Daha – Samsung Galaxy Core Advance ve Özellikleri

Samsung Galaxy Serisine Yeni Üye Geliyor

Samsung telefon üreticisi, Galaxy serisi akıllı telefonlarına her geçen gün yeni birisini ekliyor. Bunlardan birisi de Galaxy Core Advance modeli. Samsung Galaxy Core Advance modeli ekonomik sınıfta yer alan bir akıllı telefon. Yani ekonomik bir Samsung modeli. Samsung’un bu yeni Galaxy Core Advance akıllı telefonu 2014 yılında piyasada olacak.

Ekonomik Galaxy Core Advance ve Özellikleri

Şu an teknoloji dünyasında tüm gözler Samsung’un yakın zamanda tanıtması beklenilen akıllı telefonu Galaxy S5’e çevrilmiş olsa da Samsung başka akıllı telefonlar tanıtmaya devam ediyor. Bundan kısa bir süre önce orta seviye akıllı telefonu Galaxy Win Pro’yu duyuran Samsung, bugün ise bütçe dostu akıllı telefonu Galaxy Core Advance’ı duyurdu.

Sponsorlu Bağlantılar

Galaxy Core Advance

İşte Özellikleri

4.7 inç büyüklüğünde bir ekranla gelen Galaxy Core Advance’ın bu ekranın çözünürlük değeri ise 480 x 800 piksel. Günümüz akıllı telefonlarına göre düşük sayılabilecek bir piksel yoğunluğuna sahip olan cihazın 198 ppi piksel yoğunluğu bulunuyor. Bunun yanında gücünü 1.2GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli bir işlemciden alan cihazın 1 GB da RAM’i bulunuyor. Öte yandan cihaz, 8 GB dahili depolama alanı (microSD kart ile 64 GB’a kadar artırılabilir), 5 MP kamera, 2000 mAh batarya, Android 4.2 işletim sistemi, Bluetooth 4.0, 3G, USB 2.0 ve Wi-Fi bağlantıları gibi özelliklere sahip. Şimdilik fiyatı hakkında bir bilgi bulunmayan cihazın 2014 yılının ilk çeyreği içerisinde satışa çıkması bekleniyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com