Kategoriler
Mobil

Sony Xperia İçin Android 4.3 Güncellemesi

4 Sony Xperia Modeli Güncellendi

Sony’nin amiral gemisi haline gelen ve akıllı telefonlar ile telefon sektöründe tekrar iddaalı bir konuma gelen Xperia serisine işletim sistemi güncellemesi geldi. Tam 4 adet Sony Xperia model akıllı telefona gelen Android 4.3 Jelly Bean güncellemesi ile akıllı telefonlarınıza Sony tarafından yeni özelliklerde eklenmiş oldu. Android 4.3 Jelly Bean güncellemesi gelen modeller; Sony Xperia V, Sony Xperia T, Sony Xperia TX ve Sony Xperia SP.

Uzun süredir beklenen yeni işletim sistemi sürümüne bazı ek özellikler de eşlik ediyor. Sony, dört ayrı Xperia modeli için en son Android sürümünü dağıtmaya başladı. Xperia V, T, TX ve SP modelleri için yayınlanan yeni sürüm, uzun zamandır kullanıcılar tarafından bekleniyordu.

Sponsorlu Bağlantılar

Güncelleme İle Gelen Yenilikler

Güncelleme paketi, yeni işletim sistemi sürümünün Project Buttter ve Blutooth Smart desteği gibi standart özelliklerinin yanı sıra Sony tarafından gerçekleştirilen bazı yenilikler de içeriyor. Yeni işletim sistemiyle birlikte tüm uygulama portfolyosunu geliştiren ve güncelleyen şirket, Walkman, PlayMemories, Battery Stamina Mode gibi uygulama ve özellikleri yeniden yapılandırdı.

Xperia V, T, TX, SP Android Güncellemesi-1

Ayrıca, güncellemenin bir parçası olarak kişiselleştirilebilen arayüz, indirilebilir arayüz paketleri ve “Xperia Temaları”nı kullanıma sundu. Android 4.3 güncellemesinin dağıtımı adı geçen her bir model için başlamış olsa da, ülke ve operatör farklılıkları nedeniyle tam zamanlaması değişebiliyor. Güncellemeyi alamayan kullanıcıların biraz beklemelerinde fayda var.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com