Kategoriler
Soru Cevap

Telefonum Çok Yavaş Nasıl Hızlandırabilirim?

Sizin sorunuz:

Sponsorlu Bağlantılar

[question] Ace 2 telefonum çok yavaş. Nasıl hızlandırırım? [/question]

Bizim cevabımız:

Merhaba,

Telefonunuz gerek Android işletim sistemli olsun gerekse iOS işletim sistemli iPhone yada iPod touch olsun hızlandırmak mümkün. Bir akıllı telefonun yavaşlamasının nedeni birden fazla olabilir. Bunlar;

1 – Çok fazla oyun ve uygulama yüklüdür.

2 – Oyun yada uygulama az olsa dahi yüklü olan oyunlar yada uygulamalar çok büyük boyutludur ve telefonunuzun kapasitesini aşmaktadır.

3 – Çok fazla oyun veya uygulama yükleyip silmişsinizdir.

telefonu hızlandırma

İlk 2 maddeyi kendiniz gözden geçirin ve tedbirlerinizi alın. 3. madde için çözüm ise optimizasyon uygulaması olabilir. Yani telefonunuza bir telefon hızlandırma ve optimizasyon uygulaması indirip 3. maddedeki sorunu ortadan kaldırabilirsiniz.

Android İçin Telefon Hızlandırma ve Optimize Etme Uygulaması İndir

Yukarıda sıraladığım nedenlerin dışında bir neden daha var. O da şu; bilindiği gibi her geçen gün yeni teknolojiler ve yeni yazılımlar çıkmakta. Bütün bunlarda internette anlık olarak yer almakta. Ama bu yeni teknolojiler ve yazılımlar sahip olduğunuz telefonu çok yavaşlatmakta. Yani siz telefonunuza hiçbir oyun veya uygulama yüklemeseniz dahi telefonunuz yavaşlayacaktır. Kısacası sizin telefonunuz artık eski bir teknolojiye sahiptir. Örneğin bir flash player güncellemesi bile telefonunuzu çok fazla yavaşlatmaya yeter.

Daha detaylı bilgi için TIKLAYIN.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com