Kategoriler
Oyun

Tom Clancy’s Splinter Cell: Blacklist – PC İçin Aksiyon ve Savaş Oyunu

“Tom Clancy’s Splinter Cell: Blacklist” Oyunu Bilgisi

Oyunu indirebilmeniz için satın al seçeneğiniz var. Oyun türü olarak Aksiyon olan oyunun çıkış tarihi 22 Ağustos 2013. Windows İşletim sistemi için indireceğiniz bu oyunu oynayabileceğiniz platformlar PC – Xbox 360 – Play Station 3 – WiiU

Sponsorlu Bağlantılar

“Tom Clancy’s Splinter Cell: Blacklist” Sistem Gereksinimleri

Windows İşletim Sistemi İçin Sistem Gereksinimleri;

Core 2 Duo 2.6 GHz işlemci isteyen oyun için ayrıca Ram olarak 2 GB RAM (4 GB dla Vista/7) ihtiyacınız var. Ekran kartı 512 MB (GeForce 8800 yada üstü) olması gerekiyor ve bilgisayarınızın Hard diskinde 25 GB hard diskinizde boş alan olması gerekiyor. İşletim sistemi ise Windows XP(SP3)/Vista(SP2)/7(SP1)/8.

Tom Clancy's Splinter Cell Blacklist

“Tom Clancy’s Splinter Cell: Blacklist” Oyun Özellikleri

Splinter Cell oyunlarında konu pek aranmaz aslında ama Ubisoft özellikle son üç oyundur iyice bu işe takmış durumda. Blacklist’te gizemli bir askeri grup Amerika’nın diğer ülkelerdeki askerlerini geri çağırması ve hiçbir ülkenin içişlerine karışmaması uyarısında bulunuyor ve bu uyarılarını da orayı burayı patlatarak yapıyorlar. Tabii en büyük saldırı için belli bir zaman limitimiz olmazsa olmaz. Barışçıl olmasa da etkili. Biz de artık Fourth Echelon’un bir parçası olarak operasyondan operasyona koşuyor ve Blacklist’in ardında hangi güçler at koşturuyor bulmaya çalışıyoruz.

“Tom Clancy’s Splinter Cell: Blacklist” Video

“Tom Clancy’s Splinter Cell: Blacklist” İndir Download Satın Al

“Tom Clancy’s Splinter Cell: Blacklist” Resmi Sitesi (Official Site)

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com