Kategoriler
İnternet

Twitter’da Takip Ettiğiniz Kişilerin Eski Tweetlerini Görme

Twitter’da Takip Ettiğiniz Kişilerin Eski Tweetlerini Görme

Twitter’da takip ettiğiniz kişilerin eski tweetlerini görme merakınız varsa bunu yapmak mümkün. Twitter kullananların daha iyi bileceği gibi bundan 8-10 yıl önce şuandaki birçok özellik Twitter’da yoktu. Retweet bile yoktu. İlk olarak 140 karakter ile başlayan bu platform şimdi 280 karakter ile devam ediyor. Yıllar içinde Twitter’ın getirdiği birçok özellik oldu. Bunlardan birisi de geliştirdiği arama motoru sayesinde eskiye yönelik tweetleri görebiliyoruz. Peki siz takip ettiğiniz birisinin eski tweetlerini görmek istiyor musunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

Twitter’daki Eski Tweetleri Görüntüleme

TwitPic, TinyURL gibi özelliklerin sıklıkla kullanıldığı zamanlardaki tweetleri dahi görebilirsiniz. Eski tweetleri görebilmeniz için hesabınızın eski olmasına gerek yok. Yeni açılan bir hesabınızla bile eskiye yönelik tweetleri görebilirsiniz. Çünkü arama yaptığınız zaman takip ettiğiniz kişilerin eski tweetleri görüntülenmekte. Ama şunu unutmayın ki arama yaptığınız tarihte her hangi bir tweet göremezseniz bu şu demek oluyor ki takip ettiğiniz kişi o tarihten sonra takip edildi veya hesabı aktif oldu.

Twitter'da Takip Ettiğiniz Kişilerin Eski Tweetlerini Görme

Sizde takip ettiğiniz kişilerin 8 yıl, 10 yıl, 12 yıl gibi eski tweetleri görmek istiyorsanız BURAYA tıklayın. Arama bölümündeki tarihi değiştirerek farklı tarihlerde arama yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com