Kategoriler
Ne & Nasıl

Vestel Venus V3 İnterneti Paylaşıma Açma ve Kapatma(Hotspot)

Vestel Venus V3 Modem Olarak Kullanma

Diğer Android akıllı telefonlarda olduğu gibi Vestel Venus V3 akıllı telefonda modem olarak kullanılabilir. Yani Vestel Venus V3 telefonunuzun internetini başka bir telefondan, tabletten yada bilgisayardan kullanılabilirsiniz. Yani telefonunuz bir modem görevi görür. Peki bu nasıl oluyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Vestel Venus V3 Wi-Fi Hotspot Açma / Kapatma

Bu özelliğe Wi-Fi Hotspot özelliği denir ve Vestel Venus V3 telefonunuzu bir modem gibi kullanabilmek için bu özelliği açmanız gerekir. Bunun için;

1 – “Ayarlar” bölümüne girip AĞLAR”> sekmesine geçin.

2 – Sonrasında “Diğer > Bağlanabilir ve taşınabilir hotspot” yolunu izleyip “Taşınabilir Kablosuz hotspot” kutucuğu açın ve sonrasında bu seçeneğe dokunun.

3 – Sonraki ekranda “Kablosuz hotspot kurulumu yap” seçeneğine dokunun. Böylece karşınıza güvenlik ayarlarını yapacağınız ekran gelecektir.

4 – Bu ekranda “Ağ adı” bölümüne diğer cihazların göreceği adı yazın.

Sponsorlu Bağlantılar

5 – Bir alttaki Güvenlik bölümünde “WPA2 PSK” yazısına dokunun.

6 – Sonrasında “Şifre” bölümüne şifrenizi yazın.

7 – Ekranın en altındaki “Kaydet” butonuna dokunun.

Böylece modemlerde olduğu gibi Vestel Venus V3 telefonumuzun wifi adını ve şifresini belirlemiş olduk. Buraya kadar olan işlemler ilk defa bu işi yapacaklar içindir. Sonrasında Wi-Fi Hotspot özelliğini aktif etmek için;

A – Ayarlar” bölümüne girip AĞLAR”> sekmesine geçin. Sonrasında “Diğer > Bağlanabilir ve taşınabilir hotspot” yolunu izleyip “Taşınabilir Kablosuz hotspot” kutucuğu açın.

İşiniz bittiğinde Vestel Venus V3 cihazınızda;

B – Ayarlar” bölümüne girip AĞLAR”> sekmesine geçin. Sonrasında “Diğer > Bağlanabilir ve taşınabilir hotspot” yolunu izleyip “Taşınabilir Kablosuz hotspot” kutucuğu kapatın.

Hepsi bu kadar…

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com