Kategoriler
Donanım

ViewSonic’den Akıllı Monitörler

ViewSonic’den Türkiye Atılımı

ViewSonic, Türkiye için yatırımlarına başladı. Şimdilik 4 modelle Türkiye pazarına giriş yapan ViewSonic şirketi ihtiyaca göre ürünler ile karşımızda. Şu an için monitör ürünleri ile karşımıza çıkan ViewSonic bu ürünleri sayesinde monitör kategorisinde bir adım öne geçti diyebiliriz.

Uzak Masaüstü Yönetimi

ViewSonic SD-A245

ViewSonic SD-A245 Smart Display, Citrix® XenMobile™ entegrasyonu ile hem küçük şirketlere hemde kurumsal firmalara 24 inç LED Dokunmatik Ekranı ile gelecek nesil thin clint çözümleri sunuyor. Geleneksel thin client cihazlarının sağladığı yüksek güvenlik ve yönetilebilirlik, düşük güç kullanımı ve sanal windows uygulamalarına erişim sağlar. SD-A245 ayrıca NVIDIA Tegra 3, 4 çekirdekli işlemcisi ve MHL destekli HDMI, WIFI, Bluetooth gibi geniş kablosuz bağlantı seçenekleriyle birlikte tam anlamıyla akıllı bir monitör çözümü sunuyor. Bunlara ek olarak, kablo internet bağlantısı için ethernet girişi, harici klavye, fare veya USB bellekler için USB bağlantıları ve entegre 2 Mp web kamerası, mikrofon, hoparlör ve 3,5 mm ses çıkışı ile ister ev kullanıcıları, ister kurumsal firmalarda bilgi masaları, kiosklar veya yönlendirme tabelalarını içeren geniş bir kullanım alanına sahiptir.

Sponsorlu Bağlantılar

ViewSonic VSD241

Ev ve Kurumsal İhtiyaçlar İçin Monitör

ViewSonic TD2740

Ev, Ofis, Eğitim ve Kurumsal Firmalar için Çoklu Dokunmatik Ekranlı Tasarımına sahip bir ürün. ViewSonic TD2740 10 parmak dokunmatik ekran 1920 x 1080 Full HD çözünürlük ve 7H çizilmeye dayanıklı sert yüzeyi ile ile her türlü kurumsal ve kişisel kullanım alanına uygundur. Net ve geniş görüş açısı sağlayan VA Panel LED Ekranı ve 20.000.000 : 1 Mega Dinamik Kontrast oranı ile gelen keskin ve net görüntüleri dahili hoparlör kalitesiyle birlikte keşfedin. İnternette görüntülü görüşme için tasarlanan dahili 1.0 MP kamera ve mikrofon ile ister tele-konferanslarınıda veya oyunlarınızda dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Eco-Mod ile %40’a varan enerji tasarrufu sağlamanın yanı sıra kitap standı ve VESA duvara monte uyumluluğu ile geniş kullanım alanına sahip TD2740 10 parmak dokunmatik monitör ev kullanıcıları ve ofisler için en ideal çözümü sunuyor.

Android’li Monitör

ViewSonic VSD241

ViewSonic’in VSD241, Hepsi Bir Arada tasarımına, ayarlanabilir kitap standı ayaklığına, Google Play Store’a ve binlerce android uygulamasına erişim içeren Android işletim sistemine sahip, 24 inç dokunmatik ekranlı monitördür. Geniş görüntüleme açısına sahip 24 inç 1920×1080 Full HD IPS panel içeren VSD241, HDMI girişi üzerinden genişletilmiş dokunmatik monitör olarak veya android işletim sisteminden yararlanan bağımsız bir monitör olarak kullanılabilir. Böylece kolayca sosyal ağları kullanmanızı, görüntülü aramalar yapmanızı, e-postalarınızı ulaşmanızı, en sevdiğiniz tv programlarını izlemenizi veya bulut hizmetlerine erişmenizi mümkün kılan mükemmel çözüm sunmaktadır. VSD241 ayrıca NVIDIA tarafından geliştirilen yüksek işleme gücüne sahip Tegra3, dört çekirdekli işlemcisi ve WIFI, Bluetooth gibi geniş kablosuz bağlantı seçenekleriyle birlikte tam anlamıyla akıllı bir monitör çözümü sunuyor.

Profesyonel Çalışanlar İçin Monitör

ViewSonic VP2772

ViewSonic ‘in profesyoneller için tasarladığı  VP27 serisi monitörler, Super IPS LED Panel ile 178/178 ° geniş görüş açısı ve 2560 x 1440 WQHD çözünürlük ile 1080p çözünürlüğe göre %80 daha fazla piksel sunar. Gelişmiş 12 bit renk motoru ve 14 bit LUT özelliği ve 20 Milyona 1 Mega yüksek kontrsat oranı ile gri tonlamayı sorunsuzca işler, kademelendirir ve oluşturur.   Adobe RGB renk skalasının %99’unu kapsayarak, fotoğrafçılar, grafik tasarımcıları, video düzenleyicileri, baskı departmanları ve diğer tasarım uzmanlarının yüksek renk standartlarını karşılar.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com