Kategoriler
Oyun

Warface – Online Savaş (Counter Strike, Half Life Tarzı) Oyunu

“Warface” Oyunu Bilgisi

Oyunu indirebilmeniz için ücretsiz olarak üye olmanız gerekiyor. Oyun türü olarak Aksiyon olan oyunun çıkış tarihi 21 Ekim 2013. Windows İşletim sistemi için indireceğiniz bu oyunu oynayabileceğiniz platformlar PC – Xbox 360

Sponsorlu Bağlantılar

“Warface” Sistem Gereksinimleri

Windows İşletim Sistemi İçin Sistem Gereksinimleri;

Core 2 Duo 2.6 GHz işlemci isteyen oyun için ayrıca Ram olarak 1 GB RAM (2 GB RAM – Vista/7) ihtiyacınız var. Ekran kartı 512 MB (GeForce 9600 GT yada üstü) olması gerekiyor ve bilgisayarınızın Hard diskinde 6 GB HDD boş alan olması gerekiyor. İşletim sistemi ise Windows XP/Vista/7

warface

“Warface” Nedir? “FIFA” Oyun Özellikleri

Warface oyunundan yapılan resmi açıklama şöyle;

“Warface şu andan itibaren Kuzey Amerika, Avrupa ve Türkiye’de GFACE üzerinden oynanabiliyor olacak. www.warface.com adresine girerek hemen kaydınızı yapabilir, İngilizce, Fransızca, Almanca ve Türkçe dil destekleriyle Warface’I hemen oynamaya başlayabilirsiniz!

Arkadaşlarınızı da davet edin ve dört asker sınıfı ile günlük görevlerin bulunduğu, sürekli olarak yenilenen bu sürükleyici ve heyecan verici oyuna hemen katılın!

Kapalı Beta döneminde bize sonsuz destek veren ve değerli fikirleriyle katkıda bulunan tüm topluluk üyelerimize çok teşekkür ederiz. Warface’le sizler için mümkün olan en mükemmel oyun deneyimini sunabilmemiz için tartışmalarımıza katılmayı ve bizimle iletişimde kalmayı lütfen unutmayın.”

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com