Kategoriler
İnternet Özel

WhatsApp Hesap Bilgilerini Talep Etme

WhatsApp Hesap Bilgilerini Talep Etme Nedir?

Facebook’un kullanıcı verilerini kendi çıkarları doğrultusunda kullanması (Cambridge Analytica) skandalının ardından Facebook kullanıcıları dünya çapında tedirgin. Bu durumdan Facebook daha çok tedirgin. Zaten yakın zamanda Facebook, kullanıcılarına sayısız “Gizlilik politikamızı güncelledik” başlıklı e-mailler gönderdi. Bu nedenle Facebook, kendi uygulamalarında daha şeffaf bir yapıya geçiyor. Bunlardan birisi de WhatsApp uygulaması. WhatsApp, yakın zamanda gelen yeni bir özellik ile gündeme geldi. Artık WhatsApp kullanıcıları hesap bilgilerini ve ayarlarını talep edebilecek. Böylece WhatsApp, size ait WhatsApp hesap bilgilerinizi ve ayarlarını bir rapor halinde size gönderecek.

Sponsorlu Bağlantılar

WhatsApp Hesap Bilgilerini Talep Etme Nasıl Yapılır?

Eğer sizde WhatsApp hesap bilgilerinizi ve ayarlarınızı rapor halinde almak istiyorsanız bunun için “Ayarlar > Hesap > Hesap bilgilerini talep et > Rapor talep et” yolunu izleyin. Ekranda “Talep gönderildi” yazısı görene kadar bekleyin. Bu ifadeyi gördüğünüzde talebiniz alındı demektir.

Böylece WhatsApp, 3 gün içinde size bu raporu gönderecek ve bunu bildirim ile sizi haberdar edecektir. Eğer bu süre içinde hesabınızı silerseniz ya da telefon numaranızı değiştirirseniz rapor isteği iptal olacaktır.

WhatsApp Hesap Bilgilerini Talep Etme

Raporu indirmek için ise “Ayarlar > Hesap > Hesap bilgilerini talep et > Rapor indir” yolunu izleyin. Rapor Zip olarak gelmekte. Bu raporu telefonunuzdan açabileceğiniz gibi mail adresinize de gönderebilirsiniz.

DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN (RESMİ WEB SAYFASI) TIKLAYIN.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com