Kategoriler
Windows Phone

Windows Phone 8 İçin Araba Yarışı Oyunu – Asphalt 7 Heat

 

Sponsorlu Bağlantılar

Asphalt 7 Oyunu WP8’de

Windows Phone 8 için harika bir araba yarışı oyunu arıyorsanız işte size Asphalt 7 Heat. Gameloft tarafından geliştirilen oyun Android ve iOS için daha önce çıkmıştı ve şimdi de Asphalt 7 Heat oyunu Windows Phone 8 işletim sistemli cep telefonlarına geldi.

2 TL gibi çok uygun bir fiyata sahip olan oyunu isterseniz ücretsiz olarak da indirip deneyebilirsiniz. 878 MB gibi büyük bir dosya boyutuna sahip olan oyunu Wifi ile indirmenizi tavsiye ederiz.

Asphalt 7 Heat WP8

Çoklu oyuncu motoru ile gelen Asphalt 7 Heat oyununda 6 kişiye kadar oynamanız mümkün. Ayrıca diğer işletim sistemli telefonlardaki arkadaşlarınız ile oyunu oynayabiliyorsunuz. Örneğin Android kullanıcısı bir arkadaşınız ile oyunu oynayabilirsiniz.

Oyunda Ferrari, Lamborghini ve Aston Martin gibi dünyanın en prestijli modelleri ile birlikte 60 farklı otomobil bulunuyor.Oyun LondraParisHawaiiMiami ve Rio gibi gerçek şehir haritalarında oynanıyor. Bu haritalar üzerinde 150‘den daha fazla yarış yapabiliyorsunuz. 6 farklı oyun modu ve 15 tane ligin bulunduğunu da belirtelim.

Oyunu hemen indirmek için tıklayın: Asphalt 7 Heat

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com