Kategoriler
Windows Phone

Windows Phone İçin Aksiyon ve Macera Oyunu – Rayman Fiesta Run

Windows Phone İçin Eğlenceli Bir Oyun

Rayman Jungle Run oyununu oynayanlar bilirler. Rayman Fiesta Run oyunu, Rayman Jungle Run oyunundan daha zevkli ve daha eğlenceli. Üstelik artık Windows Phone işletim sistemli cihazlar için geldi. Önünüze çıkan zorlu engelleri üstün yetenekleriniz ile aşmanız gerekiyor. Bildiğiniz gibi Rayman’ın bu macerası Android ve iOS işletim sistemli cihazlar içinde mevcut.

Rayman Fiesta Run Artık Windows Phone’da!

Ubisoft efsanevi karakter Rayman’ı, geçtiğimiz yılın Eylül ayında iOS ve Android kullanıcılarına sürpriz yaparak “Rayman: Fiesta Run” oyunu ile mobil platforma taşımıştı.

Sponsorlu Bağlantılar

rayman fiesta run windows phone

Sürekli güncellenerek 75’den fazla bölüme sahip olan Rayman: FR, uzun bir süreden sonra Windows Phone 8 platformuna da geldi. Aksiyon unsurlarının fazlasıyla bulunduğu eğlenceli oyun Rayman: Fiesta Run, şimdilik sadece Hindistan bölgesinde indirime sunuldu. Bugün içerisinde Türkiye Windows Phone mağazasında da yer alması beklenen oyun, 4 TL fiyat etiketiyle satılacak. Windows Phone 8 işletim sistemlerini destekleyen tüm cihazlar ile çalışan Rayman: Fiesta Run, 512 MB Ram’li cihazlarda bile optimize sorunu olmadan çalışabiliyor.

Windows Phone İçin Rayman Fiesta Run İndir Download

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com