Kategoriler
Windows Phone

Windows Phone İçin Andry Birds Domuzları Oyunu – Bad Piggies

Kötü ve Yeşil Domuzlar İş Başında

Bad Piggies oyunu, oyun geliştirme şirketi olan Rovio tarafından Windows Phone işletim sistemli cihazlar için geliştirilen bir oyundur. Daha önce Android ve iOS için yayınlanan oyun Windows Phone mağazasında da yerini aldı. Hem zekanızı geliştireceğiniz hemde eğleneceğiniz bu oyunda birbirinden heyecanlı onlarca seviye sizleri bekliyor.

Windows Phone Cihazlara Ücretli Geldi

Rovio bugün oyunculara sürpriz yaparak Bad Piggies isimli oyununu Windows Phone 8/8.1 platformuna taşıdı. 1,99 TL ile satışa sunulan oyunda sevimli domuzcuklara bir vasıta inşa ederek hedefe en kısa sürede ulaşmaya çalışıyoruz. Bulmaca öğelerinin hakim olduğu oyunu mutlaka denemelisiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Bad Piggies-mobil

Windows Phone cihazlarının fiyatları ve bu platformda yer alan uygulama/oyun göz önünde bulundurulduğunda bu platformun halen daha gelişmemiş olduğunu söyleyebiliriz. Tabi bu gelişme noktasında uygulama geliştiricilerine büyük yük düşüyor. Nitekim üzerinden 2 yıl geçmiş, iOS ve Android sahiplerinin bitirmiş olduğu oyunun Windows Phone 8’e yeni gelmesi kabul edilemez bir durum.

Windows Phone İçin Bad Piggies İndir Download

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com