Kategoriler
İnceleme Mobil

Yeni Akıllı Telefon Sony Zperia M2 ve Teknik Özellikleri

Orta Sınıf için Xperia M2

Bilindiği gibi Sony, Barcelona’da geçtiğimiz ay düzenlenen Mobile World Congress 2014 teknoloji fuarında Xperia Z2 akıllı telefon ve Xperia Z2 tablet ile beraber Xperia M’ modelini de tanıttı. Bu modeller arasında orta sınıf için ürettiği Xperia M2 modeli hem özellikleri hem fiyatı hemde tasarım olarak oldukça iyi. Sahip olduğu özelliklerdeki akıllı telefonların fiyatı normalde daha yüksek ama Sony fiyatı biraz daha düşük tutmuş durumda.

Sony Zperia M2 Teknik Özellikleri

4.8-inç ekranlı cihaz; 1.2 GHz saat hızında çalışan Cortex-A7 tabanlı Snapdragon 400 işlemci, 1GB RAM, Adreno 305 grafik, 8GB dahili bellek ve microSD kart desteği gibi özelliklerle geliyor. Android 4.3 işletim sistemli Xperia M2’de Android KitKat güncellemesine dair bir ipucu ise henüz paylaşılmış değil.

Sponsorlu Bağlantılar

Sony Xperia M2

8 megapiksel kameraya sahip modelde 1080p video kaydı da gerçekleştirilebiliyor. Sony Xperia M2’nin bağlantı özellikleri olarak ise NFC, DLNA, HSPA, GLONASS, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, GPS ve 3G bulunuyor.

Sony Xperia M2 Fiyatı ve Çıkış Tarihi

Sony, orta seviye akıllı telefonu Xperia M2’nin fiyatını 399 dolar olarak belirlemiş. Ayrıca cihazın çıkış tarihi olarak ise Nisan gösteriliyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com