Kategoriler
Mobil Özel

Yeni Nesil Modern Combat, Asphalt ve Gangstar Oyunları Geliyor!

Gameloft Atağa Kalktı

Mobil cihaz oyun geliştiricisi denince akla ilk gelenlerden olan Gameloft bomba gibi oyunlarla geliyor. Gameloft’un en sevilen oyunlarından olan Modern Combat, Asphalt ve Gangstar oyunlarının yeni versiyonları geliyor. Bir video ile tanıtılan bu oyunlar önümüzdeki yılın hemen başlarında çıkacak. Bu oyunların isimleri ise Modern Combat Versus, Asphalt Xtreme ve Gangstar New Orleans. Bu oyunlardan Asphalt Xtreme oyunu daha önce ön kayıda açılmış ama çıkış yapmamıştı.

Sponsorlu Bağlantılar

Videoya baktığımızda Modern Combat: Versus oyunu PvP ağırlıklı olacak gibi gözüküyor. Aksiyonun hiç dur durak vermeyeceği de aşikar. Gangstar oyunu ise GTA türünde bir oyun ve ilk oyun olan Gangstar Vegas oyununun devamı. Artık yeni bir şehirdesiniz ve yeni silahlar ile macera kaldığı yerden devam ediyor.

asphalt-xtreme-geliyor

modern-combat-versus-geliyor

gangstar-new-orleans-geliyor

Yeni Bir Oyun – Zombie Anarchy

Merakla beklenen Modern Combat Versus, Asphalt Xtreme ve Gangstar New Orleans oyunlarının yanı sıra bir de zombi oyunu tanıtıldı. Zombie Anarchy isimli bu oyunda hikaye sıradan ama vereceğiniz mücadele sıradışı olabilir. Zombi istilasından sonra hayatta kalanların zombilere karşı vermiş olduğu savaşı konu alan oyun oldukça merak uyandırdı.

zombie-anarchy-geliyor

Modern Combat Versus, Asphalt Xtreme, Gangstar New Orleans, Zombie Anarchy Video

Asphalt Xtreme Video

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com