Kategoriler
Android Özel

Android Telefon/Tablet İçin En İyi Temizleme Uygulamaları

Android Cihazınızı Temizleyin ve Hızlandırın

Bütün akıllı telefon ve tabletlerde olduğu gibi Android işletim sistemli akıllı telefon ve tabletlerde kullandıkça yavaşlamaktadır. Bunun nedenlerinden birisi de akıllı telefon ve tabletinizde gereksiz birçok dosyanın birikmesi. Örneğin siz bir oyun yada uygulamayı Android cihazınıza yükleyip kaldırdıktan sonra kaldırdığınız o oyun veya uygulamanın bazı dosyaları Android cihazınızda kalır. Bu durumun 1 yıl gibi uzun bir süre olduğunu düşünürsek olayın ne kadar ciddi olduğu ortaya çıkıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Bu nedenle Google Play’de birçok temizleme uygulaması mevcut. Eğer böyle bir uygulama     Ancak geliştiriciler Android kullanıcılarını düşünerek çok sayıda temizlikuygulamaları yayınlamış durumda. Peki, Android cihazlar için en iyi temizlik uygulamalarını biliyor musunuz? Sizler için en iyi temizlik uygulamalarını sıralıyoruz. İşte Android için en iyi temizlik uygulamaları. Eğer mobil cihazınızı bu gibi gereksiz dosyalardan temizlerseniz otomatik olarak akıllı telefonunuz ve tabletiniz hızlanacaktır.

Akıllı Telefon ve Tabletler İçin Temizlik Uygulamaları

android için en iyi temizleme uygulamaları

AVG Cleaner

AVG Cleaner uygulaması mağazada ücretsiz olarak yayınlanmakta. Bu uygulama Android cihazınızı temizlemenin yanı sıra cihazınızı hızlandırır ve cihazınızın şarj süresini uzatır.

AVG Cleaner İndir

CCleaner

CCleaner uygulamasını daha çok bilgisayarlarımızdan biliyoruz. Zaten PC platformunda başarılı ve popüler olan CCleaner, artık Android cihazlar içinde kullanılabilir. Ücretsiz olarak indirip Android cihazınızı hemen temizleyin.

CCleaner İndir

Avast Cleanup

Bir antivirüs programı olan Avast tarafından geliştirilen bu uygulama ile yine Android cihazınızı gereksiz her türlü dosyadan temizler. Gelişmiş özellikleri sayesinde memnun kalacağınız bir uygulama.

Sponsorlu Bağlantılar

Avast Cleanup İndir

Clean Master

Temizlik uygulamaları arasında popüler olan bu uygulama size temizleme işleminden fazlasını sunuyor. Android cihazınızın güvenlik sorunları ile de ilgilenen bu uygulamayı kullandığınıza pişman olmayacaksınız.

Clean Master İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com