Kategoriler
Oyun Özel

Bu Hafta Çıkacak Oyunlar (3 Ekim / 9 Ekim 2016)

3 Ekim – 9 Ekim 2016 Oyunları

Oyun sektörü her geçen gün büyüyor ve her geçen gün birbirinden kaliteli oyunlar çıkmaya devam ediyor. Özellikle Ekim ayı çok önemli. Çünkü oyun sektörünün en iddaalı oyunları genellikle bu ayda bir bir satışa çıkıyor. Bu gelişmelerin yaşandığı bu günlerde yine en iddaalı oyunlar bu hafta satışa çıkıyor. Merakla beklenen bu oyunların en dikkat çekeni ise şüphesiz Mafya 3 oyunu. İşte bu hafta çıkacak en iddaalı 5 oyun.

Sponsorlu Bağlantılar

Haftanın Oyunları

bu-hafta-cikacak-oyunlar-3-ekim-9-ekim-2016

Mafya 3

Belki de yılın en çok beklenen oyunu olan Mafya III oyunu yayınladığı fragmanlarla oyunseverleri hep heyecanladırdı. Ama raflarda yerini alma zamanı sonunda geldi. 7 Ekim’de satışa çıkacak olan Mafya 3 oyunu PC, PlayStation 4 ve XBox One platformları için gelecek.

Mafia 3 Sistem Gereksinimleri Belli Oldu

Mafia 3 Yeni Fragman (E3 2016) Yayınlandı

Mafia 3’ten Heyecan Verici Bir Video – Mafia III Çıkış Tarihi

Mafya III Fragman

Gears of War 4

Yılın beklenen oyunlarından olan Gears of War 4 oyunu PC ve XBox One platformları için 7 Ekim 2016’da satışa çıkacak. Aksiyonun hiç bitmediği efsane oyun bakalım başarısını daha da ileriye taşıyabilecek mi?

Gears of War 4 Tanıtıldı – Gears of War 4 Oynanış Videosu

Sponsorlu Bağlantılar

Warhammer: End Times

Aksiyon oyunlarının önde gelenlerinden olan Warhammer serisinin bu oyununda aksiyon hiç bitmiyor. XBox One ve PS4 oyun konsolları için gelecek olan bu oyunda yapmanız gereken düşmanlarınızı öldürmek.

Warhammer: End Times

Aragami

PC ve PlayStation platformları için 4 Ekim’de satışa çıkacak olan oyun aksiyon türünde. Suikastçi olarak görev aldığınız oyunda karanlığı ne kadar iyi kullanırsanız o kadar başarılı olursunuz.

Aragami

Tropico 5: Complete Edition

Bir şehir inşa etme oyunu olan bu oyun çok daha kapsamlı bir şekilde geliyor. Size verilen adayı en güzel şekilde geliştirip yaşayan halkın refah seviyesini artıracağınız bir oyun. Oyun 4 Ekim’de PlayStation 4 ve XBox One platformları için raflardaki yerini alacak.

Tropico 5: Complete Edition

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com