Kategoriler
Oyun Özel

Dead Island – PC İçin Aksiyon ve Zombi Oyunu

“Dead Island” Oyunu Bilgisi

Oyunu indirebilmeniz için satın al seçeneğiniz var. Oyun türü olarak Aksiyon olan oyunun çıkış tarihi 9 Eylül 2011. Windows İşletim sistemi için indireceğiniz bu oyunu oynayabileceğiniz platformlar PC – Xbox 360 – Play Station 3

Sponsorlu Bağlantılar

“Dead Island” Sistem Gereksinimleri

Windows İşletim Sistemi İçin Sistem Gereksinimleri;

Core 2 Duo 2.66 GHz işlemci isteyen oyun için ayrıca Ram olarak 1 GB RAM (4 GB RAM – Vista/7) ihtiyacınız var. Ekran kartı 1 GB (GeForce 9600 yada üstü) olması gerekiyor ve bilgisayarınızın Hard diskinde 7 GB hard diskinizde boş alan olması gerekiyor. İşletim sistemi ise Windows  XP/Vista/7.

Dead Island

“Dead Island” Nedir? “Dead Island” Oyun Özellikleri

Oyuna başlarken oynamak istediğimiz karakterimizi seçiyoruz. Oyunda kullanılabilir dört karakterimiz var. Bunlar: Logan, Purna, Xian ve Sam B. bu karakterlerin kendilerine has ustalık sınıfları var. Kimisi ateşli silahlarda iyiyken kimisi bıçaklar konusunda usta. Ayrıca sağlık ve dayanıklılıkları da yine kendi aralarında ufak çaplı değişmeler gösteriyor. Bu karakterlerin içerisinde en göze batanı ise kuşkusuz Sam B. dayanıklılığı ve ağır silahlarda usta oluşu onun bu adadaki şansını daha da arttırıyor. Bu karakterlerin oyun içerisinde farklı bir hikâyesi yok. Karakter seçiminden sonra oyuna başladığımızda akşamdan kalmış olmanın verdiği bir afallamayla ve sebebini anlayamadığımız şekilde kopan çığlıklar arasında yataktan kalkıyoruz. Şöyle bir iki etrafa bakıp burada neler oluyor diye meraklanırken birden zombiler tarafından kovalanıyoruz. Zombileri atlatıp dışarı çıkmayı başardığımızda bir de bakıyoruz ki o cennetin dünyaya düşmüş parçası birden cehennemin ta kendisi olmuş. Bu noktadan sonra tek amacınız Banoi adasından sağ bir şekilde kurtulmak olacak.

“Dead Island” Video

“Dead Island” İndir Download Satın Al

“Dead Island” Resmi Sitesi (Official Site)

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com